Godinama pokušavali

NAKON MNOGIH NEUSPJEHA Slavne osobe za koje niste znali kako su dobili djecu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon godina pokušavanja i neuspješnog začeća, ove poznate osobe odlučile su uz pomoć surogat majki postati roditelji.

Nedavno je supermodel Tyra Banks dobila sina uz pomoć surogat majke, ali ona zasigurno nije jedina, a ni posljednja. Zvijezde se sve više odlučuju na surogat majke zbog nemogućnosti začeća. Ovo su samo neki od poznatih koji su dobili djecu uz pomoć surogat majki.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Sjećate ih se? Kontroverzni brak na koji su svi zaboravili: Voljeli su se, ali religija i problemi u krevetu bili su jači od njih

Jimmy Fallon

Slavni voditelj Jimmy Fallon i njegova žena otkrili su kako je surogat majka rodila njihovu kćerkicu Winnie Rose koja se rodila 2013. godine. Jimmy je izjavio kako to i nije bila tajna. On i supruga su pokušavali zatrudnjeti godinama i isprobali puno metoda koje nisu uspjele, a na kraju su se odlučili za surogat majku.

Elizabeth Banks

Poznata glumica i njen suprug Max Handelman dobili su dvoje biološke djece, Magnusa i Felixa uz pomoć surogat majke. Moderna surogacija uključuje gestacijski surogat kada par donira spermije i jaje koje se zatim oplodi u epruveti i nakon toga se implementira u surogat majku. Banks navodi da je to iskustvo premašilo sva očekivanja, naučilo ju o velikodušnosti i zahvalnosti.

Sarah Jessica Parker

Slavna glumica i modna ikona Sarah Jessica Parker i suprug Matthew Broderick 2009. su uz pomoć surogat majke dobili su blizanke Marion Loretta Elwell Broderick i Tabitha Hodge Broderick. Par ima i sina, Jamesa Wilkieja Brodericka, kojeg je rodila Sarah Jessica 2002. godine.

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris i suprug David Burtka postali su roditelji malenih blizanaca Harper i Gideona u listopadu 2010. godine. 'Puno smo razmišljali o roditeljstvu. Nismo samo slučajno ostali trudni, sagledali smo financijski aspekt, emocionalni aspekt i naš brak. Naša djeca došla su na ovaj svijet iz ljubavi.'

Nicole Kidman

Lijepa glumica i pjevač Keith Urban svoju su biološku kćer Faith također dobili uz pomoć surogat majke. Nicole je u jednom intervjuu izjavila kako je cijeli proces bio izrazito emocionalan. Iako je rodila prvu kćer, Sunday Rose, imala je problema sa ponovnim začećem te kaže kako je iznimno zahvalna što je svjedočila rođenju svoje malene kćerkice Faith.

Lucy Liu

Pročitajte i priču o nevjerojatno bogatim glazbenicima.

Charlieva anđelica Lucy Liu otkrila je kako je sina dobila uz pomoć surogat majke. Sin, kojeg je nazvala Rockwell Lloyd Liu, rođen je krajem kolovoza 2015. godine. Vijest o njegovom rođenju objavila je na svom Twitter profilu, a fotografije malenog Rockwella voli objaviti i na svom Instagram profilu.

Michael Jackson

Prerano preminuli kralj popa Michael Jackson svog najmlađeg sina Princea Michaela Jacksona II., poznatijeg kao Blanket, dobio je uz pomoć surogat majke 2002. godine. Navodno je Princeova surogat majka bila medicinska sestra meksičkog podrijetla, Helena.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene