Svi su pozvani

DRUŠTVENE MREŽE GORE Okupio toliko ljepotica na jednom mjestu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Humanitarna večera Leonarda Di Capria protekla je u znaku hollywoodskog glamura. Velike zvijezde okupile su se na jednom mjestu i odmah se pohvalili na društvenim mrežama.

Leonardo Di Caprio kroz svoju Fondaciju zadnjih šest godina organizira humanitarni party putem kojeg skuplja novce za zaštitu okoliša i životinja. Fondacija je do sada donirala više od 59 milijuna dolara za čak 112 različitih projekata diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Sviđa joj se! Nikolina Pišek se oglasila o Milanovićevoj kandidaturi za premijera, ima zanimljivo mišljenje o tome: "Konačno je hrvatska politika postala seksi"

Tako je i sinoć održana večera u Saint Tropezu, a Leonardo nije zaboravio pozvati brojne ljepotice. Na popisu su se tako našle brojne manekenke poput Doutzen Kroes i Petra Nemcov.

 

A photo posted by Joan Smalls (@joansmalls) on

 

A photo posted by Petra Nemcova (@pnemcova) on

 

Na zabavi su se okupile i svjetski poznate face. Bradley Cooper, Kate Hudson, Edward Norton, Chris Rock, Bono Vox i Mariah Carey samo su neke od zvijezda koje su nazočile Leovom humanitarnom partyju. Pjevačica Lana Del Rey, nastupila je pred brojnim uzvanicima.

 

 

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

Poznate manekenke u Saint Tropezu odlično su se provele, a nisu propustile taj trenutak ovjekovječiti i  selfijem kojim su se pohvalile na društvenim mrežama.Nikolina Pišek se prvo pohvalila pozivnicom , a onda je objavila i fotografiju s humanitarnog događanja.

 

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene