Oni su neki od najpoznatijih ličnosti na svijetu, no jeste li znali da su blizanci?


Zbog svog posla, život poznatih osoba je uvijek pod povećalom javnosti i njihova imena se povlače po svjetskim medijima, no njihove druge polovice žive sasvim normalnim životom. Ne, ne govorimo o bračnim partnerima, već o onim partnerima od rođenja. Ove slavne osobe su zapravo blizanci!

Vin Diesel

Akcijska zvijezda i jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, samo ga na Facebooku prati skoro 100 milijuna fanova, ima brata blizanca koji se zove Paul. On vodi povučen život, ali radi u istom poslu kao i Vin, samo iza ekrana, kao filmski montažer.

Gisele Bundchen

Danas je jedna od najuspješnijih manekenki, a nekoć je odrastala u Brazilu s petero sestara, od kojih je jedna njezina dvojajčana blizanka. Patricia je pet minuta mlađa od Gisele, a dok je Gisele hodala pistama, Patricia ju je znala bodriti iz prvih redova.

Ashton Kutcher

Ashtonov brat Michael imao je poprilično teško djetinjstvo, no kako i sam kaže, Ashton je čitavo vrijeme bio uz njega. Naime, Michaelu je dijagnosticirana cerebralna paraliza, a s 13 godina mu je transplantirano srce. Braća su i dalje bliska, a Michael ima i osmogodišnjeg sina.

Scarlett Johansson

Scarlett i njezin tri minute mlađi brat Hunter vrlo su bliski, a Hunter se čak i pojavio uz Scarlett 1996. u filmu 'Manny & Lo'. No, Huntera ipak nije privlačila gluma, već se našao u politici. Bio je jedan od Obaminih savjetnika tijekom predsjedničke kampanje 2008. godine.

Kiefer Sutherland

Još jedan dvojac koji radi u svijetu filma. Dok je Kiefer poznati glumac kao i njihov otac Donald, sestra Rachel, koja je sedam minuta mlađa od njega, našla se iza kamera kao producent i post-produkcijski nadgledatelj.