Uspješni generacijama

GENERACIJAMA POZNATI Obitelji u kojima se talenti prenose s koljena na koljeno

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svaka zemlja ima poznate obitelji uz koje su generacije odrastale, a ovo su te obitelji s naše estrade.

Iako smo mala zemlja, hrvatska estrada je bogata s talentiranim ljudima. U moru uspješnih umjetnika, ističu se i slavne obitelji čija imena su već generacijama neka od najpoznatijih.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Obitelj Dvornik

Pokojni Boris Dvornik jedna je od najvećih glumačkih legendi s naših prostora, nema tko njegovo lice barem jednom nije gledao na ekranu. Sinovi Dean i Dino naslijedili su od oca ljubav prema umjetnosti, te su se obojica pronašli u glazbi, a prerano preminuli Dino Dvornik je neosporivi hrvatski kralj funka. Njegova kćer Ella također je poznato ime na našoj estradi. Ona vodi iznimno uspješan blog, a nedavno se i zaručila.

Obitelj Novković

Pokojni skladatelj zabavne glazbe, Đorđe Novković od malih nogu je bio zaljubljenik u glazbu. Tijekom svog života ostvario je jednu od najuspješnijih karijera, postao jednim od najtiražnijih skladatelja te je dobio i Porina za životno djelo. Sin Boris krenuo je očevim stopama te je postao jednim od naših najpoznatijih pjevača. Dosad je objavio 15 studijskih albuma, a čak nas je 2005. predstavljao na Eurosongu.

Obitelj Cetinski

Glava obitelji Mirko Cetinski od 1960-ih je uspješan pjevač, a ljubav prema glazbi prenio je i na sinove Tonyja i Mattea. Tijekom 1990-ih Matteo je imao glazbenu karijeru, a nakon toga se posvetio dizajnu interijera. Tony je postao jednim od naših najuspješnijih i najpopularnijih pjevača. Višestruki je dobitnik nagrade Porin, a njegove pjesme i vokalne sposobnosti poznate su ne samo na našoj estradi, već diljem svijeta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene