Pitate se gdje su naše poznate dame bile '91? Evo odgovora!


Iako su devedesete odavno iza nas mnogi u njima još uvijek žive. Rasprave o 91'-oj još su uvijek u punom jeku, naročito među političarima. Vođeni njihovim konstantnim predbacivanjima odlučili smo napraviti malu anketu i vidjeti gdje su naši poznati Hrvati bili '91. Odnosno, preciznije rečeno Hrvatice. Poznata komičarka Andrea Andrassy te znakovite godine bila je još djevojčica. Imala je šest godina pa kaže kako je vjerojatno bila ili u vrtiću ili kod bake. Već od malih nogu ulagala je u sebe pa je stoga odgovor na pitanje "Gdje si bila '91?" odlučila iskoristiti za svojevrstan obračun s političarima.

Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell)
Andrea Andrassy (FOTO: Pixsell)

Vezani članci Projekt [O]djela Domaće spisateljice predstavljaju inovativnu i inspirativnu priču povezujući modu i književnost Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri odlično se snašla u ulozi modela, svaku novu ulogu odradi kao od šale

"Već sa šest godina učila sam engleski. Predlažem svim ljudima koji se zamaraju time gdje je tko bio '91-e, a možda im ne ide engleski, da malo preorganiziraju svoje interese jer na tržištu rada sve je manje bitno gdje si bio '91., a sve je više bitno znaš li engleski", kaže Andrea koja je uvidjela da ovaj trend vlada među posebnom populacijom. "Vidim da većinom ti ljudi koji se bave tim pitanjem ne znaju na engleskom izgovoriti broj 91", dodaje Andrassy.

'91. sjeća se i pjevačica Andrea Šušnjara kojoj su tada bile samo tri godine. "Sjećam se da smo išli u sklonište u zgradi. Meni kao djevojčici to je bilo jako zabavno i zanimljivo jer bih onda pjevala i terorizirala susjede svojim koncertima. Tako da se jako dobro sjećam tih vremena", otkriva Šušnjara.

Nešto starije dobi, u to doba, bila je glumica Ana Begić Tahiri. "Išla sam u osnovnu školu i vodila sam bezbrižne dane koliko su te godine mogli biti bezbrižni. Ali bez obzira što smo bili u ratu bili su bezbrižniji nego što su danas. Puno je to bilo drugačije, opuštenije i na jednom drugom nivou pogotovo u tom osnovnoškolskom razdoblju", zaključila je Begić Tahiri.  Na kraju vas još samo možemo pitati, a gdje ste vi bili '91? Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Andrea Šušnjara (FOTO: Pixsell)
Ana Begić Tahiri (FOTO: Pixsell)