Galebari imaju posebne tehnike osvajanja, a s njima su se srele i neke poznate Hrvatice.


Galebarenje je definitivno talent. Ta tehnika doslovce osvaja mnoge žene, a možemo reći i kako se ona vješto prenosi s koljena na koljeno. Stariji dečki sa zadovoljstvom prenose svoje taktike na mlađe.

Vezani članci Maja Šuput Šuput objavila spektakularne fotografije povodom svoje posebne prigode: ''Osjećam se kao na vrhu svijeta!'' Maja Šuput Maja Šuput otkrila što misli o našem glumcu i novom kolegi u Supertalentu: ''Nije naodmet ni što je lijep, paše mi na Instagramu!''

'Jao pa mene više galebare po avionu nego na moru. Kad sam stalno u avionu, ali uvijek padnem na one koji me ne gledaju. Što će mi onaj koji se trudi. Znaš nas žene, nama je uvijek zanimljiv onaj koji nije zainteresiran. Ali meni, kada se netko svidi ja uletim s forom 'Ej imaš upaljač' ili 'Koliko je sati'. Zapravo ne mogu više to sa satom jer svi imamo mobitel. Uglavnom padam na duhovite', otkrila je Maja Šuput.

Galebari naravno moraju znati strane jezike, a moraju biti i vješti u laganju. Nerijetko izmišljaju kako su mega uspješni. Njima se svaka čini lak plijen, no nije to uvijek tako.

'Jedan mi je uletio s 'Ej mala baš si slatka, zoveš li se Vlatka', (smijeh) i to mi je bilo strašno. Moje je srce sada zarobljeno i ne zanimaju me', kazala je Nikolina Miletić, nekada najljepša Hrvatica.

Galebari se često, prije nego ulete, raspituju o ženama. Imaju dobre odnose s konobarima i recepcionerima jer ipak je važno da djevojka nije s nekim opakim tipom.

'Ma ja, dok nisam bila majka, sam bježala na puste plaže. Ja i tek galeb, dva, ali pravi galebi. Uvijek sam odlazila na plaže gdje nema ljudi', otkrila je bivša Miss Universe Ivana Paris.

Galebari vole sve žene, ali ipak Čehinje su najčešće meta. Naravno ne odustaju ni od Mađarica, Slovenki, Njemica... Ipak, love oni ponekad i domaće djevojke.

'Ma da bih pala mora prije svega dobro izgledati. Ali ne sjećam se baš nekih uleta', rekla je Nikolina Tomljenović, članica grupe ENI.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju