Kakva čast!

Zvijezde serije "Fazilet i njene kćeri" uputile pozdrave Novoj TV i gledateljima serije!

Fazilet i njezine kćeri Fazilet i njezine kćeri 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju fazilet, 1207 fazilet, 1207 fazilet, 1507 fazilet, 1507 +0 Fazilet i njezine kćeri Galerija

Na Novoj TV upravo se emitira još jedna turska uspješnica, "Fazilet i njene kćeri", a zvijezde serije, uputile su pozdrave svojim gledateljima.

Serija ''Fazilet i njezine kćeri'' predstavlja priču o majci koja samo želi najbolje za svoje kćeri, i ne libi se ničega kako bi to i postigla. Lik Fazilet uvjerljivo glumi Nazan Kesal. Ona je majka koja cijeli život sanja o bogatstvu i u svojim kćerima Hazan i Edže vidi ključ koji će je dovesti do tog puta. Životi gospođe Fazilet i njezinih kćeri drastično se promijene kad se susretnu s bogatom i prestižnom obitelji Egemen.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Hoće li Fazilet na kraju ostvariti svoje snove o bogatstvu? Kako će se život obitelji Egemen promijeniti nakon dolaska Fazilet i njezinih kćeri? Hoće li Fazilet otkriti činjenicu o svojoj prošlosti i početi živjeti sretno s Hazan?

Odgovore na ova pitanja možete otkriti od ponedjeljka do petka u 21.20 sati samo na Novoj TV, a glavne zvijezde serije postaju sve popularnije u Hrvatskoj.

"Za početak, ja nisam tako strašna. Lik Fazilet nije tako strašan. Živimo u svijetu koji beatificira majčinstvo. Zapravo, majčinstvo je vrlo poseban osjećaj, no Fazilet ima stranu koja, na neki način, pokazuje da i majke mogu pogriješiti", otkrila je nedavno glumica Nazan Kesal našoj Ivani Nanut te nastavila.

"Ja sam glumica koja poznaje odraze nižeg sloja. Jer sam i ja odrasla u malom gradiću i dobro znam što znači siromaštvo. I kao žene imamo slične strane. I ja sam borbena žena, nikada ne odustajem ni od čega. Ako nešto zamislim, dat ću sve od sebe da slijedim taj san. I ja sam vrlo požrtvovna, kao i Fazilet. Puno sam pretrpjela, kao i Fazilet. Puna sam ljubavi, nježna sam. No nisam toliko agresivna."

Pogotovo kad sam čula da Fazilet glumi Nazan Kesal, odmah sam zaključila da moram sudjelovati i prihvatila ulogu", otkriva Deniz Bayal koja je fantastično utjelovila Hazan koja sestru želi sačuvati od majčinih planova.

"U potpunosti je zatvorena u sebe i nije svjesna svoje ljepote. Gaji veliku ljubav prema Sinanu, ali stalno misli da je i tako neće ni pogledati, da mu se neće svidjeti, da je neće primijetiti, da je ona za njega nitko i ništa. I ja sam zatvorena osoba, iako ne kao Hazan. Hazan djeluje vrlo grubo. Ima oklop, zid oko sebe", usporedila je Denis sebe i svoj lik.

Zahvaljujući uspjehu serije, ove dvije glumice više ne mogu prošetati Istanbulom da ih netko ne prepozna, a zvijezde spomenute serije učinile su tu čast i uputile pozdrave Novoj TV i svojim gledateljima. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) +3 Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Celebrity Svi pričaju o fotografiji rođendanske proslave nekad omiljene plavuše, odmah je jasno zbog čega


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene