OCEANOVIH 8

Povratak legendarne franšize u ženskoj verziji

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

Prošlo je više od 10 godina otkada je ekipa na čelu s Dannyjem Oceanom prevarom došla do milijuna i milijuna dolara. Sada se okuplja nova banda i planira veliku pljačku.

 No, ovog puta, mozak cijele operacije je njegova sestra, Debbie Ocean (Sandra Bullock), koja treba samo sedam profesionalki da izvede svoj plan.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock i Bryan Randall borio se u tajnosti O neizlječivoj bolesti od koje je preminuo partner Sandre Bullock puno se govorilo 2014. godine, evo kako se pokušala skrenuti pozornost na njezino postojanje

Pet godina, osam mjeseci, 12 dana… Toliko dugo je Debbie smišljala najveću pljačku u svojoj karijeri. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna i Helena Bonham Carter udružile su snage u akcijskoj avanturi Oceanovih 8.

PR PR

Nakon što je upravo puštena iz zatvora, Debbie zna da će joj za ostvarenje plana trebati tim najboljih u njihovom poslu počevši s njezinom bivšom partnericom u zločinu Lou (Cate Blanchett). Njih dvije okupljaju tim profesionalki kojeg čine draguljarka Amita (Kaling), ulična prevarantica Constance (Awkwafina), preprodavačica Tammy (Paulson), hakerica Nine Ball (Rihanna) i modna dizajnerica Rose Weil (Bonham Carter).

Meta njihove pljačke je 150 milijuna dolara u dijamantima koji će krasiti vrat svjetski poznate glumice Daphne Kluger (Hathaway), koja će biti u središtu događaja godine, balu Met Gala. Njihov plan se čini siguran, no treba biti besprijekoran kako bi njihov tim uspio ući i pobjeći pred očima svih prisutnih, bez toga da postanu glavne osumnjičene.

PR PR

Gary Ross (“Seabiscuit,” “The Hunger Games,” “Pleasantville”) je režirao film Oceanovih 8 prema scenariju koji je napisao zajedno s Oliviom Milch, dok originalnu priču potpisuje Ross. Steven Soderbergh i Susan Ekins su producirali film.
„Ovo je film o pljački, a takvi filmovi su uvijek zabavni. No, u ovom filmu imamo osam nevjerojatno kompleksnih, pametnih i zabavnih žena koje će vas povesti na svoje uzbudljivo putovanje.” , izjavila je Sandra Bullock, dok je Anne Hathaway rekla: „Snimanje filma je zajedničko iskustvo, a kada to iskustvo dijelite s još sedam žena, odmah na početku imate puno toga zajedničkog. Zbog toga je bilo opušteno i zabavno snimati ovaj film.“

Oceanovih 8, film koji jedva čekamo, dolazi u naša kina pretpremijerno 13. lipnja u distribuciji Blitza.

Pogledaj trailer:


 
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene