Misterije nikada nisu riješene do kraja. Vrijeme je da se agenti Fox Mulder i Dana Scully vrate.


Televizijska kuća Fox ozbiljno razmišlja o tome da na male ekrane vrati kultnu seriju 'The X-Files' i to ni više ni manje nego u originalnoj postavi.

9 godina su bili totalni HIT: Iza pogleda skrivene su mnoge tajne!

Vezani članci Slika nije dostupna Obožavatelji napokon dočekali trailer za novu sezonu kultne serije 'The X Files' Slika nije dostupna Fanovi 'X-Filesa' u ekstazi: Bliski susret Muldera i Scully

Agente Muldera i Scully još bi jednom trebali utjeloviti glumci Gillian Andreson i David Duchovny.

Predsjednik Fox grupe potvrdio je kako su u ranim pregovorima o povratku kultne serije na male ekrane. 'The X-Files' prikazivali su se od 1993. do 2002. godine.

Datumi nisu definirani, sve je još u ranoj fazi pregovora i dogovora, ali činjenica je da je povratak serije neizbježan.

Jedini problem je to što su i Gillian i David vrlo zaposleni na drugim projektima, tako da će usklađivanje biti malo teže. 

Gillian, iako uzbuđena zbog mogućnosti ponovog oživljavanja ove serije, mora dobro razmisliti što i kako napravati.

'Moram sagledati sve aspekte. Živim u Londonu, imam troje djece, srija nije mala stvar. Snimanje bi trajalo puno duže od onog kada smo snimali dva 'X-Files' filma. Moram dobro razmisliti o svemu', rekla je Gillian.

Nadamo se kako će i David i Gillian uskladiti svoje poslovne i privatne obveze i kako ćemo još jednom uživati u misterioznim pustolovinama dva agenta, istraživača paranormalnog. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook