Princeza Meghan svojim je obraćanjem gostima i princu Harryju ušla u povijest kao prva mladenka koja se obratila uzvanicima kraljevskog vjenčanja.

Galerija


Nova vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle raznježila je okupljene goste na prijemu nakon ceremonije vjenčanja, progovorivši o velikoj ljubavi između nje i princa Harryja. Kako je sama rekla, a prenosi Daily Mail, bila je to ljubav na prvi pogled.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž Princ Harry i Meghan Markle - 2 Isplivali novi dokazi i tvrdnje da je Meghan lagala o privatnom vjenčanju: "Sve je pogrešno shvatila''

''Čitala je pjesmu kao prava profesionalna glumica, što je i bila prije nego što se udala za princa'', otkrio je jedan od gostiju s vjenčanja koji nije želio da mu ime bude objavljeno u medijima. Meghan je također spomenula kako je od samog početka znala da je pronašla svog princa, koliko je samim time blagoslovljena i sretna što je spoznala tako duboku ljubav. 

Bio je to prvi slučaj obraćanja mladenke gostima na kraljevskom vjenčanju u povijesti, čime je zapravo i prekršena povijesna tradicija.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP)
Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Pri samom kraju Meghanina govora i čitanja pjesme, većina gostiju imala je suzu u oku, baš kao i njezin novopečeni suprug koji ju je gledao s velikim ponosom. Meghaninu obraćanju gostima prethodilo je obraćanje princa Charlesa, također puno emocija i lijepih riječi upućenih mlađem sinu. Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja 2018. godine.