Princeza Meghan svojim je obraćanjem gostima i princu Harryju ušla u povijest kao prva mladenka koja se obratila uzvanicima kraljevskog vjenčanja.

Galerija


Nova vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle raznježila je okupljene goste na prijemu nakon ceremonije vjenčanja, progovorivši o velikoj ljubavi između nje i princa Harryja. Kako je sama rekla, a prenosi Daily Mail, bila je to ljubav na prvi pogled.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Foto: Afp

Vezani članci Meghan Markle Meghan nije bila na sprovodu princa Philipa, ali je pripazila ipak da sve ne prođe bez nje, evo koji je potez povukla Princ Harry, Meghan Markle Meghan i Harry podijelili tajni detalj o njihovom vjenčanju koji dosad nitko nije znao: ''To je bilo samo za nas dvoje!''

''Čitala je pjesmu kao prava profesionalna glumica, što je i bila prije nego što se udala za princa'', otkrio je jedan od gostiju s vjenčanja koji nije želio da mu ime bude objavljeno u medijima. Meghan je također spomenula kako je od samog početka znala da je pronašla svog princa, koliko je samim time blagoslovljena i sretna što je spoznala tako duboku ljubav. 

Bio je to prvi slučaj obraćanja mladenke gostima na kraljevskom vjenčanju u povijesti, čime je zapravo i prekršena povijesna tradicija.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP)
Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)

Pri samom kraju Meghanina govora i čitanja pjesme, većina gostiju imala je suzu u oku, baš kao i njezin novopečeni suprug koji ju je gledao s velikim ponosom. Meghaninu obraćanju gostima prethodilo je obraćanje princa Charlesa, također puno emocija i lijepih riječi upućenih mlađem sinu. Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja 2018. godine.