Šokirala svijet

Šokantno priznanje slavne glumice: 'Bila sam silovana sa 17 godina!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica po prvi je put progovorila o tome kako je bila žrtva seksualnog nasilja!

Slavna glumica Joan Collins po prvi je put progovorila o tome kako ju je silovao budući suprug Maxwell Reed u novome dokumentarnom filmu o seksualnom nasilju 'Brave Miss World'. 81-godišnja glumica priznala je kako ju je nadrogirao i silovao kad joj je bilo 17 godina, dok je još bila djevica te kako ju je njezin osjećaj krivnje doveo do toga da se udala za počinitelja.

Pogledaj i ovo Joan Collins i Percy Gibson - 1 ''sjajan brak i sjajna veza'' Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

Emocionalno priznanje objavljeno je u 'Brave Miss World', filmu bivše izraelske miss svijeta Linor Abargil, koja putuje svijetom i sastaje se sa žrtvama. Linor je silovana 1998., šest tjedana prije nego što je bila okrunjena za Miss svijeta i kao životni cilj zadala si je da potakne i druge žene da progovore o tome.

Najluđi savjeti za mršavljenje: Votka umjesto vina i pasta za zube

Joan je priznala bivšoj kraljici ljepote da je i ona bila žrtva silovanja kad joj je bilo 17. Opisala je i kako je otišla na spoj s irskim glumcem Maxwellom Reedom te joj je on dao rum i Colu te ostavio neke knjige da ih čita dok se on kupa, piše Daily Mail.

'Knjige su bile porno tematike i nikad ih ranije nisam vidjela. Bile su hardcore pornići', prisjetila se glumica i nastavila: 'Sljedeće čega se sjećam jest to da me silovao u dnevnoj sobi. Dao mi je neku drogu, drogirao me tako što mi je stavio nešto u piće. Tada se to zvalo Mickey Finn, a mislim da danas to nazivaju Rohypnol. Užasno sam se osjećala. To nije bila moja krivnja, no nisam ni slutila da će se izlazak pretvoriti u tako nešto. Možda nisam trebala izaći na spoj s njim. Bio je dosta stariji od mene i bio je poznata zvijezda. Ponovno me nazvao i ja sam ponovno izašla s njim. Nakon što smo se nalazili par mjeseci, pitao me hoću li se udati za njega. Tada sam razmišljala da bi mi bilo dobro udati se za njega jer ipak sam s njim izgubila nevinost. Zbilja sam ga mrzila, ali sam istodobno osjećala veliku krivnju jer mi je napravio to što je napravio. Trebalo mi je jako dugo vremena da ponovno počnem vjerovati muškarcima', ispričala je glumica svoju potresnu ispovijest.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene