Slavni par ne skriva svoje bračne probleme.


Nicole Kidman i Keith Urban žestoko su se posvađali na premijeri glumičinog novog filma ''Lion'' u Sydneyu. Verbalni okršaj nastupio je nakon konferencije za medije. Par se posvađao jer sve manje provode vremena zajedno zbog njihovog prenatrpanog poslovnog rasporeda, što najviše smeta Keithu, piše australski mazagin New Idea. ''Nicole je zaista dosta njegovog stalnog durenja. Keith mora shvatiti koliko je njoj karijera važna i treba joj pružiti podršku. Ova situacija je frustrirajuća za nju '', otkrio je izvor blizak slavnoj glumici.

Vezani članci Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi Nicole Kidman i Keith Urban Slavni supružnici zablistali na crvenom tepihu, no fanove je u čudu ostavio jedan detalj

Keith je posljednih šest mjeseci proveo na turneji, dok je Nicole bila zaposlena oko svojih novih uloga zbog čega su prethodne godine proveli malo vremena zajedno. Nicole i Keith u braku su od 2006. godine. Imaju dvoje djece, Sunday Rose i Faith Margaret.