Slavni par ne skriva svoje bračne probleme.


Nicole Kidman i Keith Urban žestoko su se posvađali na premijeri glumičinog novog filma ''Lion'' u Sydneyu. Verbalni okršaj nastupio je nakon konferencije za medije. Par se posvađao jer sve manje provode vremena zajedno zbog njihovog prenatrpanog poslovnog rasporeda, što najviše smeta Keithu, piše australski mazagin New Idea. ''Nicole je zaista dosta njegovog stalnog durenja. Keith mora shvatiti koliko je njoj karijera važna i treba joj pružiti podršku. Ova situacija je frustrirajuća za nju '', otkrio je izvor blizak slavnoj glumici.

Vezani članci Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman otkrila kako joj snimanje nove serije nije bilo lako, ali uspjela je uz pomoć jedne osobe Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Slavni par napokon zajedno: Saznajte sve o projektu koji svi s nestrpljenjem čekaju

Keith je posljednih šest mjeseci proveo na turneji, dok je Nicole bila zaposlena oko svojih novih uloga zbog čega su prethodne godine proveli malo vremena zajedno. Nicole i Keith u braku su od 2006. godine. Imaju dvoje djece, Sunday Rose i Faith Margaret.