Što se događa?

Obiteljska firma roditelja Kate Middleton pred poslovnim krahom, a dosad su zarađivali milijune funti

Carole, Michael i James Middleton (Foto: Getty Images) Carole, Michael i James Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Carole, Michael i James Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Michael Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Carole Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i obitelj (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton (Foto: Getty) Galerija

Obitelj Kate Middleton navodno se nalazi u ozbiljnim poslovnim problemima.

Diskrecija je jedna od najboljih riječi kojom bismo opisali roditelje britanske vojvotkinje Kate Middleton, u čemu su se poprilično usavršili posljednjih desetak godina.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Crna ovca obitelji Član uže obitelji Kate Middleton probudio je strah od najgoreg i zadao im novi udarac: "Bijesni su zbog toga!"

Carole i Michael Middleton suzdržani su prilikom davanja izjava o Kate, koja bi jednog dana trebala postati nova britanska kraljica, isto kao i o unucima.

Stoga je vijest o problemima u njihovu privatnu poduzeću odjeknula poput bombe. Naime, posljednjih nekoliko dana britanski mediji izvještavaju kako je tvrtka Party Pieces, koja se bavi online prodajom i koju su pokrenuli iz svog doma prije 30 godina, u ozbiljnim financijskim problemima.

Navodno je potvrđeno kako je polovica zaposlenika otpuštena, a budućnost ostalih također nije sigurna i boje se za opstanak poduzeća.

Jedan od novinskih naslova glasio je "Zabava je gotova, Carole" jer vodi teške poslovne bitke.

No Daily Mail tvrdi kako je situacija ipak nešto drukčija. Pišu da Carole zapravo namjerava proširiti poslovanje i trenutačno vodi pregovore s investitorima.

"Da, nekoliko nas ljudi napušta, ali ovo je voljeni obiteljski posao koji je daleko od propasti. Sve promjene koje uvodimo pomažu u zaštiti poslovanja u budućnosti. Vodimo pregovore s nekim ozbiljnim investitorima koji vjeruju u naše planove širenja poslova", rekla je Carole bliskom obiteljskom prijatelju.

Posao s trgovinom Middletonima predstavlja mnogo veću odgovornost i kompliciraniji je poslova drugih, "običnih" malih tvrtki jer bilo kakav potez utječe na njihov status roditelja potencijalne britanske kraljice.

Carole je toga itekako svjesna i to je razlog zbog kojeg se trudila dobro voditi obiteljski posao kako nitko jednog dana ne bi mogao reći kako je povezanost s kraljevskom obitelji iskoristila nepravedno.

No oni se nisu odlučili na taj potez, pa ih zet, princ William, iznimno cijeni i odigrao je ključnu ulogu kako bi osigurao da Carole i Mike nisu samo dio njegova i Kateina života, nego cijele kraljevske obitelji.

Party Pieces tijekom godina se transformirala se iz tvrtke s jednom zaposlenom osobom, pokrenutom iz kuhinje vlastitog doma, do prepoznatljivog brenda, za što je zaslužna čitava obitelj Middleton, uključujući Kate te njezinu sestru Pippu i brata Jamesa.

Naravno da je u njegovoj prepoznatljivost povezanost s kraljevskim dvorom pripomogla, ali tvrtka je osnovana mnogo prije nego što su se Kate i William upoznali.

Tvrtka je od samog osnutka bila glavni izvor prihoda, a osigurala je i dovoljno novca da Carole i Mike omoguće da sve troje njihove djece imaju fakultetsko obrazovanje, putovanja diljem Europe i slične male luksuze.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley i Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +2 Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Celebrity Prva supruga pokojnog kralja popa tvrdi: "Imali smo aktivan seksualni život, ali on je imao jako čudne navike"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene