Sestra Gorana Ivaniševića, Srđana, preminula je ranije ovog mjeseca nakon duge i teške bolesti.

Galerija


4. listopada svijet je napustila sestra umirovljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića.

Vezani članci Nives i Goran Ivanišević Odvojili vrijeme za sebe: Supružnici Ivanišević zaljubljeno pozirali u izlasku bez sinčića Olivera Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Savršenom tijelu ove prelijepe Hrvatice možete se diviti samo izdaleka, jer je njeno srce odavno osvojeno

Srđana Ivanišević preminula je u 53. godini života nakon duge i teške borbe s opaskom bolešću. Nakon što je u jutranjim satima operirana, Srđana je ipak izgubila životnu bitku.

Javnosti je bilo poznato da je Srđana bolovala od raka, a Goran je upravo svoju sestru dugo isticao kao najveći motiv za uspjeh.

Tako je jednom prilikom priznao da je osamdesetih godina prošlog stoljeća počeo igrati tenis zbog sestre oboljele od raka. Naime, teška bolest Srđani je dijagnosticirana 1988. godine, a Goran je dan kada je saznao za sestrinu bolest opisao kao jedan od najtežih dana u svom životu.

"Jedan od najgorih dana u mom teniskom životu dogodio se koncem 1988. godine. Prije nego što sam otišao, otac mi je rekao: "Vidi, imam loše vijesti, sestra ti je bolesna, moramo se posvetiti njoj, sad si sam". Tretmani za tu vrstu bolesti, od koje je umiralo mnogo ljudi, bili su jako skupi i te noći nisam spavao. Međutim, otišao sam za Australiju i izgubio u finalu kvalifikacija za Adelaide. Ipak, upao sam u izravni ždrijeb za Australian Open i postao prvi igrač koji je iz kvalifikacija stigao do četvrtfinala", rekao je tada Goran.

U Splitu je danas održan posljednji ispraćaj voljene Srđane na kojem su se okupili brojni prijatelji i članovi obitelji, a Goranu je najveća podrška u teškim trenucima bila supruga Nives

Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio