Robert Budak danas je ispraćen na posljednji počinak.

Galerija


Na zagrebačkom groblju Miroševac održan je posljednji ispraćaj mladog preminulog glumca Roberta Budaka.

Vezani članci Robert Budak Posljednji ispraćaj Roberta Budaka bit će u petak 1. veljače, a komemoracija će biti drugi tjedan Robert Budak (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Od Roberta Budaka oprostili su se i iz ZKM-a: ''Napustio nas je jedan od najvažnijih glumaca mlađe generacije''

Od Roberta, koji je iznenada preminuo u nedjelju ujutro u 27. godini života, oprostilo se nekoliko stotina ljudi, među kojima članovi obitelji, prijatelji te brojni glumački kolege od kojih nitko nije mogao sakriti veliku tugu. 

Od Roberta su se tako oprostili glumci Lucija Stefania Glavich, Lujo Kunčević, Rene Medvešek, Slavko Sobin, Roko Sikavica, Dino Jelusić, Vedran Mlikota, Kristijan Ugrina, Asim Ugljen, Amar Bukvić, Dragan Despot, Krešimir Dolenčić te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Komemoracija u povodu smrti jednog od najvažnijih glumaca mlađe generacije održat će se u Zagrebačkom kazalištu mladih, u srijedu 6. veljače 2019. u 18 sati, a knjiga žalosti otvorena je u predvorju ZKM-a, poručili su iz kazališta.

Robert Budak preminuo je u nedjelju u dobi od 27 godina. Vijest je to koja je šokirala njegovu obitelj, prijatelje i kolege, koji su se od njega oprostili dirljivim riječima putem društvenih mreža.  

Budak je poznat po ulogama u filmovima "Odlazak", "F20" i "Buđenje u strahu", a glumio je i u mnogim predstavama Zagrebačkog kazališta mladih, gdje je bio i stipendist. Manje uloge igrao je u proslavljenoj domaćoj seriji "Stipe u gostima" i seriji "Horvatovi".

Iz pera prijatelja iz djetinjstva: Priča o glumcu Robertu Budaku kakvu nećete pronaći u službenim biografijama

Posljednji ispraćaj Roberta Budaka bit će u petak 1. veljače, a komemoracija će biti drugi tjedan

Od Roberta Budaka oprostili su se i iz ZKM-a: ''Napustio nas je jedan od najvažnijih glumaca mlađe generacije''