Damir Mihanović Ćubi na posljednji je počinak ispraćen na splitskom groblju Lovrinac.

Galerija


Na splitskom groblju Lovrinac održan je posljednji ispraćaj glazbenika i zabavljača Damira Mihanovića Ćubija, od kojeg su se došli oprostiti članovi njegove obitelji i rodbine, stotine prijatelja, kolege i Splićani koji su ga voljeli.

Vezani članci Posljednje počivalište Đorđa Balaševića Đorđe Balašević ispraćen je na posljednji počinak, neutješna obitelj se oprostila uz tamburaše i njegove pjesme Đorđe Balašević Pojavile se prve informacije o posljednjem ispraćaju Đorđa Balaševića, obitelj neće dugo čekati

Među njima su bili Joško Čagalj Jole, Giuliano Đanić, Vedran Mlikota, Zlatko Dalić, Doris Dragović, Goran Karan, Tedi Spalato, Dražen Zečić, Vesna Dragojević, Tomislav Bralić i brojni drugi poznati s hrvatske estrade.

Ćubi je ispraćen uz taktove pjesme "Probudi me jutrom" klape Kumpanji, pjesme Olivera Dragojevića "Splite moj" te uz stihove pjesme Antuna Branka Šimića "Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda".

Posljednji televizijski nastup Ćubi je snimio za Novu TV 30. studenog. Te večeri nije se osjećao dobro, a u zagrebačkoj bolnici saznao je da boluje od zloćudne bolesti. Samo mjesec dana kasnije Ćubi je posljednji put zatvorio svoje oči u splitskoj bolnici, prvog siječnja u ranim popodnevnim satima, pred svojim prijateljem Giovannijem Kovačevićem, kojem je poručio da mu čuva obitelj.

Izgubili smo još jednu legendu: Preminuo Damir Mihanović Ćubi, poznati domaći glazbenik i voditelj