'Umro je sretan'

Posljednji dani preminule zvijezde otkriveni u emotivnom pismu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik Lou Reed preminuo je prošlog vikenda, a njegova supruga u emotivnom pismu opisala je njegove posljednje dane.

Lou Reed preminuo je u nedjelju u 72. godini od posljedica bolesti jetre. Njegova supruga Laurie Anderson odlučila je progovoriti o posljednjim danima te njegovoj smrti.
Naime, Laurie je napisala otvoreno pismo svim njihovim sugrađanima, točnije susjedima kako ih zove, u dnevnim novinama East Hampton Star.

Pogledaj i ovo Paul Sorvino u filmu ''Goodfellas'' U 84. godini... Preminuo legendarni glumac iz filma ''Dobri momci'', tužno priopćenje otkrilo da je posljednje trenutke proživio uz suprugu

>> Umro Lou Reed, uzrok smrti nepoznat!

'Našim susjedima: Koja prekrasna jesen! Sve svjetluca i zlati se u nekom nevjerojatno mekanom svjetlu, a sve to okružuje voda. Lou i ja smo u Hamptonu proveli mnogo vremena u posljednjih nekoliko godina iako smo gradski ljudi. Ovdje smo pronašli svoj spiritualni dom. Prošlog tjedna sam obećala Lou da ću ga odvesti iz bolnice i dovesti vamo. I uspjeli smo! Lou je bio tai chi majstor i svoje zadnje dane proveo je sretan i uzbuđen zbog ljepote i snage te blagosti prirode. Umro je u nedjelju ujutro gledajući u drveće i izvodeći tai chi sa svojim glazbeničkim rukama koje su se kretale kroz zrak. Lou je bio princ i borac. Znam da će njegove pjesme ispuniti srca mnogih s nevjerojatnom radoću kojuje on osjetio prema životu. Dugo nam živjela ljepota koja se spušta na nas i kroz nas', napisala je u svom pismu Laurie.

Lou Reed je najpoznatiji po svom radu u 60-ima kao gitarist, pjevač i tekstopisac za grupu Velvet Underground nakon čijeg je raspada 1970. nastavio solo karijeru. Reed je imao veliki utjecaj na američku kulturu uvodeći avangardni rock, pop-art i pjesme o životu na ulici, drogi, otuđenju i nasilju u mainstream glazbu. Reed se 2008. oženio umjetnicom Laurie Anderson.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene