52-godišnja pjevačica umire

'Posljednje trenutke života provest ću uz obitelj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica i glumica oboljela od raka dojke, otkrila je kako će provesti posljednje trenutke svog života.

52-godišnja Bernie je u posljednjem stadiju ove opake bolesti protiv koje se bori od 2010. godine.

U knjizi 'Now and Forever' koju je napisala o svojoj bolesti i obitelji, suprugu i kćeri, otkrila je kako će posljednje trenutke svog života provesti upravo uz njih.

Bernie je knjigu napisala kako ne bi bila upamćena samo kao još jedna žrtva raka već kao majka, supruga, pjevačica, glumica, tetka.

Pogledaj i ovo Jayda McCann (Foto: Instagram) Izgubljeni mladi život Bila je 24-godišnja zvijezda na vrhuncu slave i ljepote, a onda se suočila s bolešću protiv koje je izgubila bitku

>> Liječnici joj prognoziraju još 3 mjeseca života!

Žena kojoj nije preostalo još puno života priznaje kako joj je unatoč boli koju proživljava najteži trenutak ipak bio priopćiti svojoj 14-godišnjoj kćeri vijest kako joj majka umire. Odlučila je kako se neće predati i kako će se boriti do posljednjeg trenutka jer želi vidjeti kako joj kći odrasta u prekrasnu mladu ženu jer zna da će upravo to biti.

Čim je saznala da je oboljela od raka, Bernie je sastavila listu želja koje namjerava ispuniti. Među njima je i posjet Veneciji i New Yorku. No, u posljednje vrijeme bila je veoma bolesna pa nije stigla ispuniti sve želje. Požurila je i sa pisanjem knjige jer joj se stanje pogoršalo.

A dok se Bernie i njezina obitelj moraju nositi s veoma teškim periodom u njihovim životima, ova oboljela žena ne odustaje od pozitivnog stava.

'Pokušavam svaki dan doživjeti kao novi početak. Svako jutro se upitam: 'Dobro, što je sljedeće?'. Ne mogu samo sjediti i razmišljati kako ću umrijeti. Imam prekrasno dijete, odličnog supruga, lijep dom, fantastičnu obitelj, dobre prijatelje i karijeru koja je trajala pola stoljeća. A tijekom cijelog tog puta odlično sam se zabavljala i puno smijala', zaključila je hrabra i pozitivna Bernie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene