Uvijek bila skromna

Prijateljica Nede Arnerić progovorila o njezinoj posljednjoj želji koja malo koga ostavlja ravnodušnim

Neda Arnerić Neda Arnerić In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Arnerić Neda Arnerić Neda Arnerić Neda Arnerić Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) neda arnerić in magazin - 2 +0 Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Neda Arnerić imala je želju biti sahranjena u tajnosti i to na posebnom mjestu, uz posebnu joj osobu.

Srpska glumica Neda Arnerić koja je prije nekoliko dana u 68. godini preminula u svom beogradskom stanu, imala je samo jednu želju, a to je da bude kremirana i pokopana u tajnosti na Novom groblju Beograd pokraj ljubavi svog života Milorada Mešterovića.

Pogledaj i ovo Neda Arnerić Potreseni kolege Tuga na komemoraciji glumice Nede Arnerić: "Nema više moje prijateljice, bila si oličenje ljubavi"

Za Informer je to potvrdila Nedina prijateljica Jelena Tinska, s kojom je bila vrlo bliska.

"Znajući Nedu, vjerujem da bi njezina želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom", izjavila je Jelena i dodala da se njezina prijateljica umorila od života.

Izjavila je i da je Neda bolovala od depresije jer smatra kako je premlada ušla u svijet filma.

"Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svijet filma i preskočila je djetinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač s dvije oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju. Nije ti ni do ljudi, već bi samo da se sakriješ u neku rupu da te nitko ne vidi. Takve periode je imala i Neda. A onda bi ušla u pozitivnu fazu kada želi raditi i družiti se. U posljednje vrijeme smo se čuli više puta i govorila mi je da želi doći vježbati kod mene, ali nikada to nije učinila", izjavila je Jelena.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene