Neda Arnerić imala je želju biti sahranjena u tajnosti i to na posebnom mjestu, uz posebnu joj osobu.

Galerija


Srpska glumica Neda Arnerić koja je prije nekoliko dana u 68. godini preminula u svom beogradskom stanu, imala je samo jednu želju, a to je da bude kremirana i pokopana u tajnosti na Novom groblju Beograd pokraj ljubavi svog života Milorada Mešterovića.

Vezani članci Neda Arnerić Smijala se, no bila je u depresiji: Kolega Nede Arnerić progovorio o njezinim posljednjim mjesecima i borbi s tugom Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Preminula glumica 37 godina je voljela jednog muškarca s kojim se uselila nekoliko dana nakon fatalnog susreta

Za Informer je to potvrdila Nedina prijateljica Jelena Tinska, s kojom je bila vrlo bliska.

"Znajući Nedu, vjerujem da bi njezina želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom", izjavila je Jelena i dodala da se njezina prijateljica umorila od života.

Izjavila je i da je Neda bolovala od depresije jer smatra kako je premlada ušla u svijet filma.

"Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svijet filma i preskočila je djetinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač s dvije oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju. Nije ti ni do ljudi, već bi samo da se sakriješ u neku rupu da te nitko ne vidi. Takve periode je imala i Neda. A onda bi ušla u pozitivnu fazu kada želi raditi i družiti se. U posljednje vrijeme smo se čuli više puta i govorila mi je da želi doći vježbati kod mene, ali nikada to nije učinila", izjavila je Jelena.

Mlada britanska manekenka izgubila život u bizarnoj nesreći, obitelj potvrdila tužnu vijest