Tad je sve bilo lijepo

Snimateljica koju je Alec Baldwin slučajno usmrtio prije samo dva dana pohvalila se fotkama sa seta s ekipom, na njima je u prvom planu bio glumac

Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +0 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Galerija

Halyna Hutchins prije dva dana objavila je svoju posljednju objavu na Instagramu, i to sa seta na kojem je tragično stradala.

Filmska snimateljica Halyna Hutchins, koja je smrtno stradala u nesreći na snimanju filma "Rust" nakon što ju je slučajno iz pištolja upucao glumac Alec Baldwin, prije samo dva dana podijelila je video i fotografije sa snimanja na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Hannah Gutierrez-Reed - 6 Prijeti joj velika kazna Rekviziterka "Rusta" kriva za smrt snimateljice, Alecu Baldwinu dala je pištolj s pravim mecima

42-godišnja Halyna objavila je video na kojem jaše konja u društvu nekoliko kolega i smiješi se u kameru.

"Jedna od prednosti snimanja vesterna je jahanje konja slobodnim danima", napisala je Halyna uz video, a objavila je i fotografiju cijele filmske ekipe, na kojoj se u prvom planu nalazi i Alec i kojeg je prvog označila u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halyna Hutchins (@halynahutchins)

U komentarima se njezini brojni pratitelji opraštaju od nje dirljivim porukama, kao i brojne zvijezde, među kojima su The Rock, James Cullen Bressack, Joseph Reitman, Katya Zharkova i drugi.

"Tako mi je žao. Počivaj u miru, tvojoj obitelji šaljem ljubav i snagu", "Nedostajat ćeš mi, draga prijateljice. Shrvan sam", "Srce mi je slomljeno", "Strašno ćeš mi nedostajati", "Ne mogu vjerovati", "Ne, ovo nije moguće", "Pa sada si bila tu. Kakav talent i snaga", "Srce mi se slomilo u komadiće", samo su neki od dirljivih komentara.

Halyna je, nažalost, podlegla teškoj ozljedi trbuha nakon što ju je na setu filma "Rust" 63-godišnji glumac Alec Baldwin slučajno ustrijelio metkom iz pištolja koji je služio kao rekvizit.

Halyna je bila poznata kao uspješna i perspektivna snimateljica, radila je na brojnim nezavisnim produkcijama, uključujući filmove "Archenemy", "Blindfire" i "The Mad Hatter".

Rođena 1979. godine, Halyna je odrasla u Sovjetskoj vojnoj bazi na području Arktičkog kruga. Pohađala je Kijevsko nacionalno sveučilište i diplomirala je međunarodno novinarstvo, nakon čega je radila kao istraživačka novinarka za britansku dokumentarnu produkciju na području Istočne Europe.

Nadahnuta radom snimatelja Christophera Doylea i Sergeya Urusevskiya, odlučila se fokusirati na snimanje filmova te se preselila u Los Angeles, prvotno radeći poslove pomoćnice u produkciji i kao električarka, a snimila je i nekoliko kratkih filmova.

Na preporuku snimatelja Roberta Primesa, dobitnika Emmyja, 2013. godine upisala je Konzervatorij Američkog instituta za film, na kojem je diplomirala dvije godine kasnije.

2018. godine bila je jedna od osam snimateljica odabranih za inauguracijski 21. Laboratorij Fox DP, a godinu dana kasnije izabrana je za jednu od zvijezda u usponu časopisa American Cinematographer.

Misteriozni triler "Archenemy" koji je snimala, a koji je objavljen 2020. godine s Joem Manganiellom u glavnoj ulozi, bio je u službenoj konkurenciji na Sitges International Film Festivalu dobivši nominaciju za najbolji film.

Među ostalim dugometražnim filmovima na kojima je radila su policijska drama Michaela Nella "Blindfire", horor "Cate Devaney The Mad Hatter", "Ad Tona Girl" i horor-film "Darly". Njezini kratki prikazi uključuju filmove "I Am Normal" i "Sunday's Child".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurile fotke slomljenog Aleca Baldwina nakon što je shvatio što je učinio, u suzama je pričao na telefon!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +8 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Kako je došlo do nesreće u kojoj je Baldwin ubio i ranio kolege na setu? Objavljene su prve fotografije i video s mjesta tragedije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene