Meghan je oca Thomasa iz svog života odlučila isključiti nakon što ju je on izdao prodavši njezine povjerljive informacije i privatne fotografije paparazzima.

Galerija


Otuđeni otac Meghan Markle, s kojim je supruga princa Harryja srezala sve odnose još prije kraljevskog vjenčanja, oglasio se prvi put nakon raskola u kraljevskoj obitelji.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 4 Prije sprovoda princa Philipa Meghan Markle javila se kraljici, a i maleni Archie imao je svoju ulogu u svemu tome Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji

Svoj pogled na sve ispričao je u dokumentarcu za Channel 5. Izjavio je da je ponašanje Harryja i Meghan sramotno, te da uništavaju jednu od najvećih institucija na svijetu. Optužio je čak i vlastitu kćer da je kraljevsku obitelj pokrala i odbacila san svake djevojke, piše Daily Mail. 

''Svaka mlada djevojka želi postati princeza i ona je to dobila, a sad to odbacuje. Njih dvoje pretvaraju se u izgubljene duše, ovo nije djevojka koju sam ja odgajao'', zaključio je Thomas.

Dodao je da su se kad su se vjenčali preuzeli određenu obavezu, a obaveza je biti dio kraljevske obitelji i zastupati ih.

''Oni jednu od najvećih institucija ikad uništavaju, čine ju otrcanom, to ne bi smjeli raditi'', zaključio je.

Meghan je oca Thomasa iz svog života odlučila isključiti nakon što ju je on izdao prodavši njezine povjerljive informacije i privatne fotografije paparazzima. On je sada uvjeren kako se njihov odnos neće nikad popraviti.

''Ne vjerujem da će me potražiti, pogotovo ne sad nakon svega što se dogodilo i s obzirom na ovo sve što sada pričam. Isto je i s Harryjem. No što se mene tiče, oni su izgubljeni u svakom pogledu. Mislim da ne znaju što žele.

Meghan i Harry odrekli su se kraljevskog način života, a kraljevska palača u subotu je izdala priopćenje u kojem su objavili da par ostaje bez svojih kraljevskih titula, da više neće predstavljati kraljicu Elizabetu, ali i da neće dobivati novac od kraljevske obitelji.

Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj