Napao vlastitu kćer

Poslije dramatičnog raskola u kraljevskoj obitelji, oglasio se i otuđeni otac Meghan Markle

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan je oca Thomasa iz svog života odlučila isključiti nakon što ju je on izdao prodavši njezine povjerljive informacije i privatne fotografije paparazzima.

Otuđeni otac Meghan Markle, s kojim je supruga princa Harryja srezala sve odnose još prije kraljevskog vjenčanja, oglasio se prvi put nakon raskola u kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Svoj pogled na sve ispričao je u dokumentarcu za Channel 5. Izjavio je da je ponašanje Harryja i Meghan sramotno, te da uništavaju jednu od najvećih institucija na svijetu. Optužio je čak i vlastitu kćer da je kraljevsku obitelj pokrala i odbacila san svake djevojke, piše Daily Mail. 

''Svaka mlada djevojka želi postati princeza i ona je to dobila, a sad to odbacuje. Njih dvoje pretvaraju se u izgubljene duše, ovo nije djevojka koju sam ja odgajao'', zaključio je Thomas.

Dodao je da su se kad su se vjenčali preuzeli određenu obavezu, a obaveza je biti dio kraljevske obitelji i zastupati ih.

''Oni jednu od najvećih institucija ikad uništavaju, čine ju otrcanom, to ne bi smjeli raditi'', zaključio je.

Meghan je oca Thomasa iz svog života odlučila isključiti nakon što ju je on izdao prodavši njezine povjerljive informacije i privatne fotografije paparazzima. On je sada uvjeren kako se njihov odnos neće nikad popraviti.

''Ne vjerujem da će me potražiti, pogotovo ne sad nakon svega što se dogodilo i s obzirom na ovo sve što sada pričam. Isto je i s Harryjem. No što se mene tiče, oni su izgubljeni u svakom pogledu. Mislim da ne znaju što žele.

Meghan i Harry odrekli su se kraljevskog način života, a kraljevska palača u subotu je izdala priopćenje u kojem su objavili da par ostaje bez svojih kraljevskih titula, da više neće predstavljati kraljicu Elizabetu, ali i da neće dobivati novac od kraljevske obitelji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Instagram) +8 Conor McGregor (Foto: Profimedia) Celebrity Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene