Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'To je jako neobičan osjećaj jer osjećaš neki gust zrak oko sebe', opisala je La Toya svoje iskustvo.


Sestra pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, La Toya Jackson, tijekom intervjua za 'Dobar dan, New York', otkrila je neke zanimljive detalje pred kamerama.

>> Sin Michaela Jacksona u vezi je s kuvajtskom princezom?!

Vezani članci Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia) Zadnja stvar koju želite vidjeti u pola tri ujutro: Na hodniku se sudario s pokojnom stanarkom Slika nije dostupna Obitelj zvala u pomoć policiju i svećenika zbog zloduha, objavljene i jezive snimke

'To je jako neobičan osjećaj jer osjećaš neki gust zrak oko sebe ili osjećaš nešto iza sebe i zapitaš se... Ne vidiš ništa, ali osjetiš prisutnost... To je zanimljivo jer znaš da je nešto definitivno tu, ali to ne možeš vidjeti', objasnila je La Toya.

Dodala je kako ona nije jedina koja je osjetila Michaelovu priusutnost. Osim nje, zuvkove plesanja stepa čuo je navodo i njezin tjelohranitelj pa su oboje pohitali u sobu iz koje se čuo neobičan zvuk, ali nisu nikog vidjeli, samo su čuli udaranje potpetica.

'To je ludo! Michael je svake subote tako dva sata plesao step, a kad sad čujemo zvukove i pas je nervozan, počne lajati. Znamo da je tamo', zaključila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook