Želi u Los Angeles

Posh nakon nekoliko dana u Europi: 'Nedostaje mi Amerika!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Victoria se s obitelji preselila u Europu jer je suprug potpisao ugovor s francuskim klubom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Victoria Beckham tijekom ovog tjedna održala je chat s fanovima putem Elle časopisa gdje je odgovarala na brojna pitanja.

>> Osramotila se sportskim neznanjem!

Britansko izdanje časopisa organiziralo je razgovaranje s fanovima jer se Victoria s obitelji preselila u Europu nakon što je njen suprug potpisao za nogometni klub Paris St Germain.

'Nedostaje mi Los Angeles! Volim Ameriku i jako sam uzbuđena što ću biti u New Yorku za Fashion Week, ali uživam i u vremenu koje ću provoditi u Londonu', otkrila je Victoria koja planira živjeti na relaciji London-Pariz.

Naime, obitelj je nekoliko godina živjela u SAD-u dok je David igrao nogomet za LA Galaxy.

Tijekom intervjua Victoria je priznala kako joj nedostaje dom u Kaliforniji, ali da joj je lijepo i u Francuskoj gdje joj sinovi već idu u novu školu.

'Dečki obožavaju novu školu i bili su veoma uzbuđeni što će provoditi puno vremena u Parizu tijekom idućih nekoliko mjeseci', objasnila je Posh.

Victoria će u New York povodom Fashion Weeka otići zajedno s kćerkicom Harper. Tamo će predstaviti svoju liniju odjeće, a komentirala je planira li se upustiti i u dizajniranje odjeće za klince.

'Često me to pitaju, ali još nemam planove dizajnirati odjeću za djecu. Postoji toliko sjajnih brendova koji o več rade, ali nikad ne reci nikad', objasnila je.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene