Saznali smo što glumci serije "Na granici" poručuju vjernim gledateljima koji su je pratili iz epizode u epizodu.

Galerija Serija 'Na granici' Žarko Radić, Nina Erak, Milan Štrljić (Foto: PR) Žarko Radić (Foto: PR) +9 Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR)

Hit-serija Nove TV "Na granici" stigla je do velikog finala i posljednje epizode, što je pomalo rastužilo njihove gledatelje pred malim ekranima, no dobra je vijest što neće morati dugo čekati da vide omiljene likove jer već ove jeseni počinje druga sezona. 

Njoj se vesele i neki od glavnih glumaca, koji su svojim obožavateljima uputili kratke poruke povodom kraja prve sezone. 

Legendarnog domaćeg glumca Žarka Radića gledali smo u ulozi simpatičnog Mije Štiglića, Lokvičanina poznatog po sjajnim kiropraktičarskim sposobnostima i poznavatelja prirodne medicine. 

"Zahvalio bih na velikoj podršci. Svi smo izuzetno sretni zbog velike gledanosti i što imamo ljude koji nas neizmjerno podržavaju i prate. Nadam se da će im ovaj nastavak koji će se dogoditi biti jednako drag, uz jedno ozbiljno obećanje da ćemo se potruditi i biti jednako dobri", poručio je Žarko. 

Martina Stjepanović glumila je Lidiju Masle, jednu od unuka babe Zorke koja stoji iza švercerske organizacije, a glumi je Nina Erak. Lidija je čak jedno vrijeme mijenjala Zorku na njezinoj funkciji. 

"Zahvalila bih svima što su nas pratili cijelo vrijeme. I dalje pripremamo puno iznenađenja i to je to, vidimo se najesen", izjavila je Martina. 

"Hvala vam, dragi naši gledatelji, što ste nas pustili s takvom ljubavlju u svoje domove. Smijte se i volite, dragi naši, što nam drugo preostaje u ova turbulentna vremena. Ma, vidjet ćemo se mi opet. Grlim vas", rekla je pak Nina Erak. 

Asima Ugljena publika će pamtiti po ulozi Ante Štiglića, koji iako nije imao sreće u ljubavi, na kraju ju je pronašao s konobaricom Mirelom, s kojom čeka i prinovu.

"Antiša je najjači, hvala svima do druge sezone", poručio je kratko Asim.

Mladi i talentirani glumac Marko Braić u kratkom je roku osvojio srca publike s likom Luke Penave, ali i nagradu Večernjakova ruža za Novo lice godine.

"Zahvalio bih gledateljima što su ostali s nama u lijepom broju od samog početka do kraja, što su vjerovali u likove i njihove priče koje smo nekako zajedno gradili. Poručio bih im da budu strpljivi preko ljeta i neka ne odustanu od nas jer ih čeka još veća zabava, zato što smo mi još nekako više uživali znajući da nas čeka još jedna sezona. Pozivam gledatelje da nam se vrate u istom ili još većem broju u drugoj sezoni", rekao nam je Marko. 

Jedan od omiljenih likova u seriji jest onaj Petre Masle, koju je utjelovila splitska glumica Nadia Cvitanović.

"Nadam se da su naši dragi gledatelji uživali gledajući seriju "Na granici", jednako koliko smo mi uživali snimajući je. Večeras se počastite zadnjom epizodom prve sezone, a najesen nas gledajte u novoj, drugoj sezoni gdje vas čeka mnogo iznenađenja, novih situacija, odnosa, ali i novih, zanimljivih likova. Bila nam je čast uveseljavati gledatelje pred malim ekranima, gledamo se najesen i uživajte u ljetnim praznicima", poručila je Nadia gledateljima.
 

Zbog izazovne haljine sa zanimljivim prorezima sve su se glave za njom okretale! Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +10 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju