Objavila i fotografije

Mirna Berend prisjetila se mladosti: 'Uspjele smo bez pornića, skandala i botoksa'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugo nismo ništa čuli oko Mirne Berend, no bivša TV voditeljica izvukla je stare fotke, sve je objavila na svojem Facebooku, a poslala je i poruku svim ženama.

Mirna Berend nekada je bila popularna TV voditeljica i model, a zatim se povukla iz svijeta javnosti i posvetila se izradi nakita. Imala je svoje uspone i padove, proživjela je teške trenutke, no sve su to lekcije koje je danas čine mudrijom.

Pogledaj i ovo Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Priča koja tjera suze na oči Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

Velika ljubav Mirne Berend umro u snu: 'Naše zajedničke trenutke nosim u sebi'

Mirna se na svojem Facebooku prisjetila voditeljske karijere, a izvukla je i svoje stare fotografije iz doba mladosti kada je spremno pozirala pred fotoobjektivima.

'Kad otvoriš ormar sa 10 000 profesionalnih slika, pa gledaš i pitaš se kako smo uspjele moje kolegice i ja raditi svoj posao bez botoxa, napumpanih usta, istetoviranih obrva, sa svojim vlastitim grudima, svojom kosom, trepavicama, bez pornića bez skandala, obučene - naglašavam obučene', počinje Mirna svoju Facebook objavu posvećenu ženama.

 

'Kako smo uspjele raditi bez spavačica na pozornicama, bez minjaka i natpisa 'ima li gaće ili nema', s finim rubljem koje smo nosile ispod haljina a ne umjesto njih na binama bez potrebe da sve vidite, bez pokazivanja guzica, bez teretana... čini mi se s više poštovanja prema sebi, svojem talentu, obrazovanju, učenju, pameću, a ispred svega prema poštovanju što znači biti ŽENA. I dok ovo pišem sretna sam, baš sretna što sam izabrala taj put, put u kojem je ono što sam dobila kao izgled bilo samo dio mog rada a nikako i nikada jedini adut', kaže Mirna te dodaje: 'Žene moje poštujte sebe i popravljajte svoju svijest i ljubav, svoju nježnost i ženu u svojoj dubini jer jednog dana se nećete prepoznati niti u ogledalu niti na slikama, popravljat ćete sve više i više i izgubit ćete sebe. Ne oponašajte one "preparirane", samo budite Vi, obucite se kad idete van - ne zato što je to pristojno, nego zato što ćete tako privući samo požudu teško i ljubav, a još teže poštovanje'.

Njezina objava na Facebooku izazvala je pravu lavinu pozitivnih komentara, a mnogi obožavatelji prozvali su je najljepšom i najboljom hrvatskom voditeljicom ikada. 'Opet  toliko komentara i vaše ljubavi učini me malom i poniznom, bez vas sve je ovo nevažno, hvala vam', zahvalila se Mirna svima.

....kad dobiješ novi printer sa skenerom od Mihaela Cesar (hvala draga)....pa kad skužiš kako radi....pa otvoriš ormar...

Posted by Mirna Berend on Sunday, June 28, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene