50. rođendan

Veliko slavlje u legendarnom Saloonu, među poznatima i domaća voditeljica koja se povukla iz javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na proslavi su pjevali članovi nekadašnjeg benda Novi fosili i kumovi kluba Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago, koji su otpjevali svoje najveće hitove.

Popularni zagrebački klub Saloon proslavio je u srijedu svoj 50. rođendan.

Pogledaj i ovo Proslava 39. rođendana noćnog kluba Saloon - 2 Bilo je to omiljeno mjesto Pogledajte kako su poznati Hrvati feštali 2009. godine u kultnom zagrebačkom klubu, dolazak na tu zabavu nitko nije želio propustiti!

Na proslavi su pjevali članovi nekadašnjeg benda Novi fosili i kumovi kluba Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago, koji su otpjevali svoje najveće hitove. 

Na rođendanskom tulumu pojavili su se brojni poznati, među kojima su bili Sandi Cenov, Zdenka Kovačiček, Alka Vuica, Antonija Šola, Snježana Mehun i Ana Begić Tahiri

Vlasnik kluba Maro Srezović nije skrivao svoju sreću zbog velike jubilarke. Na proslavu je stigla i bivša televizijska voditeljica Mirna Berend, koja se rijetko pojavljuje u javnosti. Danas živi povučenim životom, a nekad je bila jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica. U prosincu prošle godine ispričala je kako bi se vratila svom starom voditeljskom poslu kada bi se pojavio neki zanimljiv projekt. 

Proslavu nisu propustili ni političari Gordan Maras i Tomislav Stojak. Srezović je zagrebački klub otvorio 13. veljače 1970. s partnerom Albertom Papom. U Saloonu su nastupale najveće hrvatske zvijezde Josipa Lisac, pokojni Oliver Dragojević i Dino Dvornik, Gibonni te Mišo Kovač, a u njemu su se zabavljali domaći sportaši, pjevači, političari i ostali iz javnog života. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene