Popularna meksička glumica preminula je svega šest dana nakon što je proslavila 44. rođendan.


Popularna meksička glumica Lorena Rojas, koja se proslavila ulogama u meksičkim sapunicama, preminula je od raka, piše LA Times.

Dino Merlin o Kemalu Montenu: 'Kemo je bio jedan od heroja moje mladosti'

Vezani članci Vili Beroš Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: "Svaka mu čast, a ravnatelj nas je zvao tek danas - usred sprovoda" Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić Nitko im nije javio da im je preminuo član obitelji: "Rekli su da je dežurna liječnica imala puno posla. Njegove stvari su bacili..."

Loreni je dijagnosticiran rak dojke 2008. godine dok je pokušavala zatrudniti. Iako se tada mislilo da će se izvući, na žalost rak je metastazirao i na druge organe. Prošle godine saznala je da se rak proširio na jetru, no ipak se borila za život i nije gubila nadu.

Bitku sa ovom opakom bolešću ipak je izgubila samo šest dana nakon što je proslavila svoj 44. rođendan. Ostat će poznata po svojim ulogama u meksičkim sapunicama poput 'Ljubav i grijeh', 'Druga strana ljubavi', 'Kradljivac srca'... te u mnogim drugima. Brojni kolege ostavili su poruke putem svojih društvenih mreža kako će im Lorena nedostajati, a svi latino-američki mediji pišu o njezinog tragičnoj sudbini.

Njezino pak iskustvo tjera nas da se bolje brinemo o svojem tijelu i zdravlju, te da na vrijeme djelujemo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook