Ljepotica koja oduzimaja dah

Golišava plesala oko božićnog drvca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poppy Delevingne zablistala u novom videu za adventski kalendar Love Magazina.

Američki 'Love Magazine' priprema posebno božićno izdajem u kojem će svojih pet minuta dobivati poznata lica. Svakog dana, sve do 31. prosinca, časopis će na svom internetskom izdanju pustiti po jedan video u kojemu će jedna poznata ljepotica otpjevati neku božićnu pjesmu i pokazati se u najboljem svjetlu.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus postala viralni hit Pojavila se polugola, ali svi pričaju o njezinoj frizuri: ''Je li ovo Kurt Russell? Što joj se dogodilo s kosom?''

Prva je svoju čestitku snimila MIley Cyrus, ali 30. studenog. Miley je pokazala svoju poznatu provokativnu stranu pa je usred spota podignula vestu i svima pokazala nacrtani penis na svom bodiju.

I dalje je drska - Svima je pokazala penis!

Prvog dana adventskog kalendara Love Magazina, atmosferu je zagrijala Georgia May Jagger koja je plesala oko bogate trpeze i otpjevala je pjesmu 'Jingle Bells'. Ova plavokosa ljepotica na sebi je imala samo donje rublje marke Calvin Kleine i bijela anđeoska krila na leđima.

Jučer je u novom spotu zablistala Kelly Brook odjenuvši samo sexy donje rublje i zagrnuvši se krznenom jaknicom. Poznata manekenka svoju je zavidnu liniju pokazala simpatičnom snjegoviću i otpjevala mu poznatu božićnu pjesmu 'Santa baby'.
 

Danas je pušten novi video u kojemu nam je dah oduzela Poppy Delevingne u donjem rublju marke Calvin Kleine. Poppy nam je otpjevala 'I saw mommy kissing Santa Claus' dok je skakutala oko božićnog drvca i otvarala poklone.

Sudeći po prva tri videa ovog adventskog kalendara, do kraja ove godine čeka nas mnogo očaravajućih ljepotica i zanimljivih video spotova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene