Društvenim mrežama ponovno se proširio trač da je slavni reper Tupac Shakur živ. Ovog puta partija na Kubi s Rihannom.


Glasine o lažiranoj smrti prate brojne zvijezde, a najčešće među njima su vezane uz smrt glazbenika Kurt Cobaina i Michela Jacksona. Već se nekoliko puta šuškalo o tome da jeTupac Shakur zapravo živ. Upravo se ta glasina (opet) počela brzinom munje širiti društvenim mrežama.

Vezani članci Kelly Brook Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi Slika nije dostupna Otkriveno što je rekao tik prije smrti!

Stranica Reporterz objavila je fotografiju na kojoj navodno 2Pac uživa s pjevačicom Rihannom na Kubi. Prema njima se pjevač, koji bi danas imao 44 godine, skrivao dugih 19 godina. Odmah su se našli oni koji imaju protudokaze.

Naime, ista fotografija kola društvenim mrežama još od 2012. kada ju je Rihanna objavila na Instagramu. I tako svaki put kad se počne pričati o njemu ispliva sporna fotka. Reporterz sami sebe opisuju kao stranicu koja objavljuje vijesti i zabavni sadržaj i kažu kako je svaka njihova priča temeljena na istini samo su činjenice malo izmijenjene – što god im to značilo. Prema njihovom članku, 2Pac nije ubijen i skrivao se cijelo vrijeme, piše Mirror.

Podsjetimo, Tupac Shakur preminuo je 13. rujna 1996. u bolnici u Los Angelesu,nakon što je tjedan dana prije na njega izvršen atentat. Ni danas nisu poznati počinitelji atentata. Atentat je bio izvršen nakon boksačkog meča između Mikea Tysona i Brucea Seldona. Policajac Chris Caroll, koji je bio u patroli u Las Vegasu tog kobnog 7. rujna 1996., tvrdi da je čuo zadnje riječi slavnog repera. 'Je** se', to su bile posljednje riječi koje mu je uputio.

Od tog dana postoje ljudi koji se bave sakupljanjem dokaza koji bi potvrdili to da je on živ.

Isto tako, ima i onih koji ne vjeruju u teorije zavjere.

Na kojoj ste vi strani?