Počinje dvoboj

Severina ili Seka - jednu ćemo gledati u novom filmu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačice su to koje lako pune klubove, a okušale su se i u glumačkim vodama. No, kojoj će pripasti uloga?

Srpski mediji raspisali su se novom filmu koji se snima u Beogradu prvenstveno jer je glavna uloga ponuđena srpskoj folk pjevačici Seki Aleksić. Navodi se i ukoliko Seka odbije ulogu u filmu 'Milioner u telu siromaha', njezina glavna konkurentica bit će upravo kraljica domaće estrade Severina Vučković.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Zakopale su ratne sjekire Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Severina Vučković odmara u Dubaiju - pokazala zavidnu liniju

Folk pjevačica već je glumila u trećem nastavku serijala 'Mi nismo anđeli', dok je Severina debitirala kao glumica 2005. u filmu 'Duhovi Sarajeva', a kasnije se okušala i na kazališnim daskama. Enver Puška, koji potpisuje scenarij novog filma koji će se snimati u Beogradu, Sarajevu i Dalmaciji, kaže: 'Imao sam priliku da upoznam Seku i veoma mi se dopala. Zanimljiva je, ima energiju, borac je. Sa druge strane, Severinu znam dugi niz godina. Veoma je cijenim, i kao čovjeka i kao glumicu. Smatram da bi i ona mogla da iznese na pravi način ulogu Pepine, koja je ponuđena Seki', piše Telegraf.rs.

Seka je i na svojem Facebooku objavila scenarij filma, ali nije i potvrdila je li prihvatila ulogu. 

 

Film govori o estradnoj sceni bivše Jugoslavije. Radi se o parodiji na prošla vremena, a za sada se zna kako će u filmu glumiti Sergej Trifunović i Tarik Filipović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene