brzo joj se vratio!

Ostavio ju je i upustio se u aferu s drugom, a ona mu je sad sve oprostila i primila ga natrag

Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) +0 Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Galerija

Pomirili su se scenarist Peter Morgan i glumica Gillian Anderson koji su prekinuli u prosincu prošle godine.

Nakon što su u prosincu prošle godine iznenadili javnost prekidom četverogodišnje veze, scenarist Peter Morgan i glumica Gillian Anderson svojoj su ljubavi odlučili pružiti još jednu šansu.

Pogledaj i ovo Gillian Anderson i David Duchovny kakva promjena! Scully iz Dosjea X u 56. izgleda bolje nego prije 30 godina kad je glumila u hit-seriji, u haljini dubokog dekoltea sada je sve očarala!

Tvorac serije "Kruna" ostavio je producenticu Jemimu Goldsmith s kojom se upustio u aferu brzo nakon prekida s Gillian i pridružio se svojoj bivšoj u Pragu gdje će ona sljedećih nekoliko mjeseci snimati film "White Bird: A Wonder Story".

"Peter je proganjao Jemimu i uvjeravao ju da će biti sjajan par, a sada se vratio Gillian", kazala je za Daily Mail Jemimina prijateljica.

"To se dogodilo prošlog tjedna, ona je još uvijek jako utučena zbog svega", dodala je.

Podsjetimo, Gillian i Morgan prvi put su prohodali 2016. godine, a tijekom četiri godine veze postali su jedan od omiljenih britanskih parova. Jedno drugo su podržavali međusobno u karijerama i često su se zajedno pojavljivali u javnosti, odlazili na večer, ali i na dodjele nagrada i slična događanja.

Peter je svojoj dragoj osigurao i ulogu u svojoj hit-seriji u kojoj je utjelovila bivšu britansku premijerku Margaret Thatcher, no netom nakon završetka snimanja odlučio ju je ostaviti.

On iza sebe ima brak s Lilom Schwarzenberg rođenom kao princeza Anna Carolina zu Schwarzenberg, s kojom se razveo 2014. godine i dobio petero djece.

Gillian ima kćer Piper koju je rodila u braku s bivšim suprugom Clydeom Klotzom za kojeg je bila udana od 1994. do 1997. godine. Ima i sinove Oscara i Felixa s bivšim partnerom Markom Griffithsom s kojim je u vezi bila do 2012. godine, a bila je i braku s Julianom Ozanneom od 2004. do 2006. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) +4 Ricky Martin (Foto: Instagram) Nekad i sad Slomio je ženska srca iskrenim priznanjem koje je sve šokiralo, a sada iznenađuje drastičnim promjenama imidža!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene