pomirio se bivši par

Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

Mia Franić i Dragan Jurilj - 3 Mia Franić i Dragan Jurilj - 3 Josip Regović/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) Mia Franić (FOTO: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (FOTO: Instagram) +4 Mia Franić (FOTO: Instagram) Galerija

Mia Franić i Dragan Jurilj stigli su na dodjelu nagrada Story Hall of Fame držeći se za ruke čime su potvrdili da su se pomirili četiri godine nakon razvoda.

Bivša manekenka Mia Franić (29) i 23 godine stariji poduzetnik Dragan Jurilj odlučili su svojoj ljubavi pružiti drugu šansu.

Pogledaj i ovo Mia Franić (FOTO: Instagram) nova karijera Bila je žena Dragana Jurilja, a onda obrisala sve njegove fotke: Nećete vjerovati čime će se baviti bivša manekenka

Četiri godine nakon razvoda relativno kratkog braka, bivši supružnici na svečanu dodjelu nagrada Story Hall of Fame došli su zajedno i držeći se za ruke čime su potvrdili da su ponovno par.
Zanosna Splićanka i poduzetnik vjenčali su se u travnju 2017. godine u Maroku, a nakon godinu i četiri mjeseca braka objavili su da se razvode.

Jurilj je nakon nje utjehu pronašao u 27 godina mlađoj Michelle Korenić, s kojom se bio i zaručio, no raskinuo je zaruke da bi se vratio Miji.

Zanimljivo j eda je Michelle također manekenka, a da Dragan ima određeni tip žena, potvrđuje i to što mu je bivša djevojka manekenka Sunčica Lalić, s kojom ima i sina Ariena.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 3 In Magazin: Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Celebrity Vlatka Pokos ispunila obećanje i počastila novom dozom golih fotki: "Ovo je bila ozbiljna revolucija!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +15 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene