Nova šansa?

Ponovno je viđena s 13 godina mlađim, koji ju je navodno varao te ju javno vrijeđao

Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) Kourtney Kardash i Younes Bendjima (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) +0 Younes Dunn (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian i Younes Bendjima bili su zajedno nešto više od godinu dana, a navodno su im presudile njegove prevare.

Kourtney Kardashian i Younes Bendjima prvi su put viđeni zajedno u svibnju 2017. godine, a prekinuli su u ljeto 2018. godine.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) svaka čast! Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

Navodno se duo upoznao na Tjednu mode u Parizu, a zajedno su proveli i noć kada je tamo opljačkana njezina sestra Kim Kardashian, kojoj su lopovi prijetili pištoljem u hotelskoj sobi. Sve je postalo službeno kada su viđeni kako izmjenjuju nježnosti na proslavi njegova rođendana u Cannesu.

Iako je među njima 13 godina razlike, navodno im ona nije nimalo smetala, već im je presudilo njegovo flertovanje, a navodno i brojne prevare s drugim ženama.

U srpnju 2018. godine, mjesec dana prije prekida, počelo se šuškati kako su se među golupčićima javile nevolje. Nakon romantičnog ljetovanja u susjednoj Italiji, luksuznog krstarenja i glamuroznih večera Younes je razljutio njezine obožavatelje na Instagramu komentarom ispod fotografije na kojoj ona pozira u minijaturnom bikiniju s utegnutom stražnjicom u prvom planu.

"Ovo je ono što moraš pokazivati da bi dobila lajkove?" pitao ju je javno, no ona se nije oglasila, iako se povjerila prijateljima da joj jako smeta njegova ljubomora i javno pokazivanje osjećaja. Mjesec dana kasnije više ništa nije bilo važno nakon što je Younes viđen na odmoru u Meksiku u društvu Jordan Ozune, iako je tvrdio kako su samo prijatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Ipak, čini se kako je među bivšim parom ponovno zaiskrilo jer su nedavno viđeni u Disneylandu, u kojem su proveli cijeli dan. Ovoga puta, s njima nije bilo troje njezine djece koje ima s bivšim partnerom Scottom Disickom i s kojima je Younes često provodio vrijeme dok su bili službeno zajedno.

Sudeći po fotografijama, par se nježno dodirivao te čitavo vrijeme smijao, pa se čini kako su si dali još jednu šansu, iako službene potvrde još uvijek nema.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene