Jessie J i Channing Ttaum prekinuli su u prosincu nakon godinu dana ljubavi iz vedra neba, no čini se da ne mogu jedno bez drugoga.

Galerija


Pjevačica Jessie J i glumac Channing Tatum prekinuli su u prosincu prošle godine nakon godinu dana veze.

Vezani članci Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Rastala se nakon 10 godina braka, našla novu ljubav i sada izgleda bolje no ikad

Podsjetimo, Channing je u njoj pronašao utjehu nakon razvoda od kolegice Jenne Dewan, s kojom je proveo ukupno 12 godina, od čega 9 u braku, te s kojom ima kćerkicu Everly. Ubrzo nakon što su potvrdili vijesti o razvodu, Jenna je pokazala novog dečka, glumca Stevea Kazeea, s kojim trenutačno očekuje dijete, dok je Channing vezu s Jessie ipak skrivao.

Nakon što su prvi put uhvaćeni zajedno, javnost je odmah počela komentirati kako pjevačica neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu, zbog čega su se na kraju oglasile obje te zamolile da se prestane s takvim usporedbama.

Šuškalo se i kako Channing nije prebolio Jennu, već je s Jessie samo zato što joj nalikuje, pa nikoga nije previše iznenadio prosinački prekid glazbeno-glumačkog para.

Ipak, par među kojim je 7 godina svojoj je ljubavi odlučio sada dati još jednu šansu. "Dok su bili razdvojeni, shvatili su da im je stalo do njihove romanse. Nisu ju spremni tek tako pustiti", otkrio je izvor blizak paru.

Navodno su si sada oslobodili rasporede kako bi što više vremena proveli zajedno te nikad nisu bili sretniji, a talentirana Britanka upoznala je i njegovu 6-godišnju kćerkicu.

"Došla si na ovaj svijet i maksimalno ga uljepšala. Melem si za oči, uši i naša srca. Hvala ti što si svoja. Uistinu si posebna", poručio je glumac jednom prilikom svojoj partnerici koju očito nije spreman pustiti iz života. 

Potpuna propast: Bila je velika zvijezda, no pokleknula je pred porocima, lošim društvom i burnim tulumima