''tri koplja iznad!''

Snažne, opasne i jako dobro pripremljene: Ove djevojke bore se i podrška su svim ženama na fantastičan način!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud Supertalent: Pretty loud Pretty Loud Pretty Loud Pretty Loud +14 Pretty Loud Galerija

Bend je nastao 2014. godine, a glavni im je cilj ohrabriti sve žene, biti im podrška te na svoj način progovoriti o problemima s kojima se svaka žena danas susreće. Pogledajte njihov nastup iz polufinala Supertalenta.

Prvi romski hip-hop bend u svijetu iz Zemuna u Srbiji vratio se na pozornicu showa "Supertalent". "Bilo nam je čast nastupati, imale smo pozitivnu tremu. Jako to volimo i na binu izlazimo s punim srcem, najbitnije nam je da se zabavimo. Drago nam je da smo u polufinalu, želimo pokazati koliko smo profesionalne", rekle su djevojke iz grupe Pretty Loud uoči njihova polufinalnog nastupa u omiljenom showu.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

"Jako dobro ste se spremile, podržavam poruku o ravnopravnosti koju šaljete, svidjelo mi se bogatstvo jezika, ritma, mislim da je vaš nastup tri koplja iznad audicijskog", rekao im je Davor. "Snažne, opasne, supertalentirane, dostatne ste same sebi", poručila im je Martina. "Divne, moćne, prekrasno pjevate, a poruka je zlata vrijedna", smatra Janko.

Bend je nastao 2014. godine, a glavni im je cilj ohrabriti sve žene, biti im podrška te na svoj način progovoriti o problemima s kojima se svaka žena danas susreće. Sve članice su počele pjevati u sklopu obrazovnog i socijalnog programa nevladinih organizacija GRUBB.

U svojim se tekstovima bave problemima poput dječjih brakova te neravnopravnosti žena i muškaraca, a jedan od najvećih uspjeha koje su postigle je sudjelovanje na festivalu "Žene svijeta u Londonu".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lightwave Theater - 4 Lightwave Theater - 2 Lightwave Theater - 1 Maja Šuput, Lightwave Theater +23 Lightwave Theater - 3 Celebrity Morate čuti kako je Bilman pokušavao utješiti Maju dok je plakala pored njega, i on se smekšao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene