Što će sada?

Beyoncein polubrat ostao bez doma – izbačen na ulicu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Četverogodišnji Nixon i njegova majka izbačeni su na ulicu nakon što otac nije platio alimentaciju.

Budući da otac slavne Beyonce trenutno doživljava financijski krah, dječak i njegova majka su primorani useliti u dom za beskućnike. Paparazzi su ih uhvatili na rubu očaja dok su oboje sjedili nasred ulice.

Pogledaj i ovo Arsen Bauk Otkrio i ime! Arsen Bauk postao otac: Na svijet je stigla malena djevojčica, objavio je i njezinu prvu fotografiju

Otkriveno: Beyonce ima brata beskućnika?!

Za moćnu pjevačicu šokantna je vijest da je njezin otac prevario njezinu majku Tinu te da ima polubrata Nixona. Dugo se zataškavala ta informacija no s očevim bankrotom vijest je isplivala na površinu.

Usprkos milijunskoj godišnjoj zaradi pjevačice, njezin polubrat navodno ima status beskućnika jer njegov otac nije u stanju plaćati alimentaciju.

Alexsandra Wright, majka četverogodišnjeg dječaka svim silama zahtjeva pomoć od pjevačice.

'Ne mogu si zamisliti kako će se Beyonce osjećati kad sazna vijest da joj je polubrat u domu za beskućnike, nadam se da će se angažirati i dječaka upoznati', dodala je Wright

Postavlja se pitanje hoće li Beyonce morati preuzeti brigu i skrb o njima, piše njemački Daily Mail.

Beyonce i njezina sestra Solange nisu u kontaktu s ocem. Nisu bile na njegovom drugom vjenčanju s bivšom manekenkom Gena Charmaine Avery u lipnju ove godine.

2011. Beyonce je iznenadila svojom odlukom da nakon skoro dva desetljeća prestaje raditi s ocem Matthewon Knowlesom koji joj je bio menadžer. 62-godišnjak je u intervjuu za The Sun ispričao koliko mu je teško pao razlaz od kćeri
'Bilo mi je teško pustiti je. No, da nešto razjasnimo. Ona nije mene otpustila, tako smo se dogovorili. To je velika razlika. To nije bio običan raskid ugovora. Mi smo ipak otac i kćer', poručio je otac slavne Beyonce.

Matthew se u to vrijeme suočavao s optužbama optužen za krađu Beyonceine zarade od svjetske turneje, a šuškalo se kako je to upravo razlog zbog kojeg slavna pjevačica više nije željela surađivati s njim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene