Pa ovo je vrh!

Kako zvuče Mišo, Rozga i Nina Badrić na harmonici? Predviđamo porast broja obožavateljica kad čuju ove zgodne dečke!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Polkaholiki Supertalent 2021 Polkaholiki, audicija - 5 Supertalent 2021 Polkaholiki, audicija - 4 Supertalent 2021 Polkaholiki, audicija - 3 Supertalent 2021 Polkaholiki, audicija - 2 +0 Supertalent 2021 Polkaholiki, audicija - 1 Galerija

Dečki iz slovenskog benda Polkaholiki natjecatelji su showa Supertalent Nove TV, a publici su predstavili zanimljiv zvuk u kojem spajaju polku s modernim izričajem.

Traži se novi hrvatski supertalent, a već prva emisija popularnog showa Nove TV donijela je zanimljive kandidate na male ekrane.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Matic Peršuh, Rene Soršak, Gašper Peršuh i Žiga Kunstič članovi su slovenskog polka-pop boy-benda Polkaholiki koji je već osvojio publiku zahvaljujući njihovom neobičnom glazbenom izričaju. Majstori na harmonici već su uspjeli spojiti polku i valcer, broje milijune pregleda na YouTubeu zahvaljujući obradama popularnih pjesama u izmijenjenim aranžmanima, a nastupom na Supertalentu žele se još približiti hrvatskoj publici. Oduševili su i žiri. 

"Tko god vas je spojio je genijalan, meni ste zanimljivi, zabavni, imate četiri različite osobnosti", rekla je Martina Tomčić nakon njihovog nastupa, a Maja Šuput istaknula je kako imaju dozu energije i samopouzdanja. "Samo vi Slovenci to možete", zaključila je. Janko Popović Volarić rekao je kako je sve malo suludo, ali nije loše, a Davor Bilman složio se s kolegicama da su dečki sjajni. "Bilo je top, neobična kombinacija, puni energije, mladi, usklađeni", rekao je. Janko im je rekao ne, ali su prošli dalje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P O L K A H O L I K I (@polkaholiki)

Dečki iz Ljubljane se glazbom bave još od malih nogu, Matic i Gašper su braća blizanci, Rene im je dugogodišnji prijatelj s kojim sviraju još od osnovne škole, a Žiga je u bend stigao prije godinu i pol. Dugo su razmišljali o tome u kojem će glazbenom smjeru krenuti, a publici su htjeli predstaviti nešto potpuno drugačije. Ako je za vjerovati reakcijama, i više su nego uspjeli u tome. Skupili su već vojsku obožavateljica koje jedva čekaju njihovu sljedeću pjesmu, a jako dobro znaju što rade.

Mladima žele približiti polku kao žanr glazbe, a upravo iz tog razloga obradili su i pjesme Nine Badrić, Mladena Grdovića, Jelene Rozge, pa čak i Camile Cabello i Shawna Mendesa. Stotine pratitelja složile su se da njihove obrade zvuče čak i bolje od originala. "Bolja verzija 100 puta od originala", "Pogledao sam iz zezancije i na kraju ne mogu prestati slušati", "Dečki samo nastavite, odlični ste", "Predobar vokal", samo su neki od komentara koje su dobili.

Članovi sastava Polkaholiki priznaju kako im je najveći šok bio kada su ih nakon prve obrade ljudi počeli prepoznavati na ulici i prilaziti im. Istodobno im je to teško palo jer su počeli shvaćati da gube svoju privatnost, a od svih njih Žiga ima najviše obožavateljica. Poklone im ne donose samo cure, već i dečki.

Prisjetili su se i zanimljivih situacija otkako su se pojavili na sceni, a jednom prilikom su im na probu uletjele djevojke koje su u susjedstvu slavile rođendan, a bilo ih je čak 20. Kažu da su ih se jedva riješili i da nisu baš znali kako se nositi s njih toliko odjednom.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Kovačević Fabijan Kovačević Supertalent: Fabijan Kovačević Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 5 +3 Supertalent 2021 Fabijan Kovačević, audicija - 4 Nekad i sad Ovaj mali bećar prije četiri godine ukrao je show u svatovima, a danas opet osvaja srca! Pogledajte kako je samo narastao!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 3 Nikolina Stepić i Maja (Foto: Nova TV) - 4 Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) +9 Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Celebrity Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene