Jennifer Aniston i Ellen DeGeneres poljubile su se u njezinu televizijskom showu.

Galerija


Holivudska glumica Jennifer Anniston i njezina prijateljica, slavna televizijska voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres zapalile su internet nakon što su svoje dugogodišnje prijateljstvo zapečatile - poljupcem.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo" Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina

Naime, 50-godišnja Jennifer gostovala je u showu 61-godišnje Ellen, a poljubac se dogodio dva tjedna nakon što je voditeljica poljubila Howarda Sterna, a Jennifer je zanimalo kakav je to bio osjećaj, obzirom na to da je Ellen u braku sa ženom već neko vrijeme.

"Jesi li uživala? Kako je bilo? Je li ti se svidjelo? Kada si posljednji put poljubila muškarca", pitala ju je Jen, a Ellen, koja je u braku s glumicom Portijom de Rossi od 2008. godine, joj je odgovorila kako joj je bilo ugodno.

"Zašto su svi toliko šokirani? Ljubim muškarce, poljubim ih u usne, ne ljubim ih jezikom, ali u usne da, a kada si ti posljednji put poljubila djevojku?", snašla se s odgovorom Ellen.

Jennifer joj je s oklijevanjem rekla da ona to ne radi, a u tom se trenutku Ellen nagnula prema njoj i poljubila je u usne, što je oduševilo publiku u studiju.

"Imaš jako mekane usne", zaključila je Jennifer nakon poljupca, a Ellen joj je sa smiješkom odgovorila da je to razlog zašto ljubi žene ali i da je njezina publika godinama čekala ovaj poljubac.

Fotografiju poljupca koji nije očekivala Jennifer je podijelila u priči na svom profilu na Instagramu koji je nedavno aktivirala i uspjelo joj je i prvom objavom srušiti tu najpopularniju društvenu mrežu na svijetu.

Nives izbacila dekolte stoljeća pa izazvala burne reakcije fanova: "Dajte se malo zaustavite, razmislite"