A on voli dečke

RICKY MARTIN ljubio ŽENU Platila mu 600 tisuća kuna za poljubac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač Ricky Martin stvarno se može pohvatili s najboljim obožavateljica. Jedina je čak platila 600 tisuća kuna za strastveni poljubac s njime.

Pjevač Ricky Martin stvarno se može pohvaliti obožavateljicama koje bi sve napravile za njega. Tako je nedavno jedna dama platila čak 64 tisuće funti, odnosno 600 tisuća kuna za strastveni poljubac s najdražim pjevačem. Poljubac je bio zapravo jedna od nagrada na humanitarnoj večeri, a prikupljen novac išao je u svrhu borbe protiv AIDS-a.

Pogledaj i ovo Ricky Martin i Jwan Yosef "nakon pomnog razmatranja..." Dugo je skrivao da je gej pa se skrasio s 13 godina mlađim, a nakon dvoje zajedničke djece donijeli su neočekivanu odluku!

Obožavateljica u pitanju je bila Ana Paola Diniz, uzgajateljica pasa, koja je ponudila najviši iznos. Čini se kako joj nije smetalo to što je Ricky poveo sa sobom na gala večeru svog novog dečka, slikara Jwana Yosefa. No, izgleda kako ni samom pjevaču, koji je otvoreno gay, nije smetao vrući poljubac, s obzirom na to da je u jednom intervju izjavio kako je otvoren za seks sa ženama, ali nije zainteresiran za emocionalne veze s njima.

'Ja sam gay, muškarci su me opčinili, ali volim u potpunosti uživati u seksu i to je razlog zašto sam otvoren i za seks sa ženama ukoliko bih osjetio želju za tim. Ipak, ne bih ulazio u emocionalnu vezu s njima. Što se toga tiče, zanimaju me samo muškarci.'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene