Kakva čestitka!

Strastveno poljubila prijateljicu samo godinu dana nakon što su kružile glasine da je gay

Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) Kendall Jenner, Hadid, Hailey Bieber (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) +0 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner poljubila je Bellu Hadid i objavila snimku na društvenim mrežama.

Jedne od najtraženijih i najplaćenijih manekenki današnjice Bella Hadid i Kendall Jenner poznaju se od tinejdžerskih dana i dosad su proslavile mnoge zajedničke rođendane, no Bella će posljednju proslavu pamtiti po sočnoj čestitci.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Jer ona to može Supruga slavnog pjevača nakon emotivnog intervjua ulicom prošetala samo u majici i čizmama

Naime, Kendall je povodom prijateljičina 23. rođendana na društvenim mrežama podijelila provokativnu snimku kako ljubi Bellu u usta, dok sjedi u njezinu krilu.

Osim što se privatno druže, djevojke često zajedno surađuju, odlično se slažu, što djelomično mogu zahvaliti iskustvu snimanja reality emisija koje dijele. Naime, Bella se povremeno pojavljivala u showu "Real Housewives Of Beverly Hills" zajedno s mamom Yolandomm koja je u to vrijeme bila udana za izdavačkog mogula i glazbenika Davida Fostera. Kendall je pak u međuvremenu sa starijim sestrama snimala "Keeping Up With the Kardashians".

"Upoznala sam je prije sedam godina preko Twittera i to je bilo prije nego što smo se počele baviti manekenstvom. Bilo mi je 14 ili 15 godina. Dogovorile smo susret i otišle na sushi, a sada smo najbolje prijateljice", izjavila je Bella u intervjuu za InStyle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Što se poljupca tiče, snimka je raspametila Kendalline obožavatelje, pogotovo nakon glasina o tome da je gay, koje su počele kružiti još prošle godine.

"Mislim da su takve glasine počele kružiti jer nisam poput mojih sestara koje se uvijek moraju pojavljivati s dečkima. Mene nikada nisu vidjeli s dečkom, pa je to svima čudno. Mislim da nemam tu biseksualnu ili gay nit u sebi, ali ne znam. Otvorena sam za nova iskustva, nisam ni protiv čega, ali dosad se nisam u tome okušala", ispričala je Kendall u prošlogodišnjem intervjuu za Vogue.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Davor Garić i Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) +3 Iva Jerković (Foto: Instagram) inMagazin Najljepša Hrvatica prvi put progovorila o trudnoći i dugogodišnjoj vezi o kojoj je dosad šutjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene