Prema pisanju srpskih medija policija je već neko vrijeme planirala uhićenje Stefana Rastovića Raste.

Galerija


Mediji u susjednoj nam Srbiji polako otkrivaju detalje uhićenja popularnog repera 30-godišnjeg Stefana Đurića Raste, kojeg je policija prije nekoliko dana uhvatila u centru Beograda zbog posjedovanja marihuane, a nakon toga mu u stanu pronašla još kilogram iste zabranjene supstance.

Vezani članci Stefan Đurić Rasta Rasta ostaje iza rešetaka, policijski pretres stana za njega baš i nije najbolje prošao Ana Nikolić (Foto: Instagram) U seksi donjem rublju i halterima, balkanska zvijezda pokazala drastični gubitak kilograma

Čini se kako do uhićenja nije došlo slučajno, jer Blic prenosi da je policija već neko vrijeme pratila glazbenika i da je uhićen nakon što je obavio sumnjivi telefonski razgovor.

"Mislio je da mu zakon ne može ništa dok lake droge koristi u privatne svrhe, pa se nije nimalo plašio. Ipak, policiji nije promaklo njegovo bezbrižno ponašanje, snimci i fotografije marihuane koje je redovito objavljivao. Rastu je na dan uhićenja nazvao blizak prijatelj i pred kraj višeminutnog razgovora mu rekao da ponese "salaticu". Policiji je bilo dovoljno to što su čuli riječ "salatica", pa su krenuli u akciju. Pričekali su da reper napusti stan, pratili ga i na kraju uhitili s drogom", rekao je anonimni izvor izvor za magazin Alo.

Rasta u pritvoru mora ostati sljedećih 30 dana jer su protiv njega iznesene ozbiljne optužbe o prodaji nezakonitih supstanci i trgovinu opojnim drogama, iako se on brani tvrdnjom da je sve pronađeno koristio za vlastitu upotrebu.

"Terete ga da je marihuanu držao zbog prodaje, a svi znaju da on nije diler, već da ju je konzumirao. Smatram da je određeni pritvor neosnovan jer je on javna osoba kako bi se tima pokazalo da i poznati završavaju iza rešetaka", izjavio je poznati odvjetnik Vuk Tufegdžić za sprske medije, dok reperovi odvjetnici nisu bili raspoloženi za davanje izjava.

Reper je inače poznat po čestom konzumiranju marihuane i često se fotografirao s džointom u ruci, a u nekoliko se prilika od njezina konzumiranja nije mogao suzdržati za vrijeme snimanja nekih televizijskih emisija u kojima je sudjelovao.

Marihuanu konzumira i tijekom svojih nastupa i koncerata zbog čega se našao na udaru kritika da svojim ponašanjem daje pogrešan primjer mladim ljudima i djeci.

"Moje mišljenje je da travu treba probati s 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam jako mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš shvatiti što je to", bio je izjavio jednom prilikom za Blic.

Od omiljene slatkice nije ostala ni sjena: Njezin tužni izraz lica i izgubljeni pogled baš izazivaju zabrinutost