Pokazala atribute

Pokraj nje, koga zanimaju prirodne ljepote!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Opustila se i uživa u Italiji!

Lea Michele ljeto provodi u Italiji, a trenutno se nalazi u malenom gradiću Amalfiju. Na svom Instagram profilu redovito objavljuje fotografije na kojima se mogu vidjeti sve ljepote prirode, ali zvijezda serije Glee počasti fanove pokojim selfijem.

Pogledaj i ovo Lea Michele i Cory Monteith podijelila lijepe vijesti Ljubavnu idilu para iz hit-serije prekinula je strašna tragedija, ona se dugo oporavljala od šoka, a sada je sretnija nego ikad!

Ukoliko ste čuli novu vijest o ovoj glumici - ne nasjedajte!

Dvadesetsedmogodišnja glumica na nekoliko je fotografija pokazala istesanu liniju i pokazala svima zašto je muškarci diljem svijeta nazivaju pravom ljepoticom.

Ova je zanosna brineta nedavno bila dio neslane šale na društvenoj mreži Twitter.

Na njezinom se profilu pojavio status u kojem je pisalo da je glumica trudna, no ispostavilo se da je to samo šala hakera.

'Prije nego što ova informacija dođe u medije želim objaviti da sam trudna. Čekam dečka', pisalo je na Twitter profilu slavne glumice.

No, njezin je glasnogovornik opovrgnuo tu informaciju i rekao da su za sve krivi hakeri koji su upali na njezin profil, piše TMZ.
Samo dan ranije glumcu Chrisu Colferu, kolegi sa seta serije Glee, također je netko upao na Twitter i napisao status u kojem obavještava fanove da je dobio otkaz u seriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene