Malo se opustila

Isplivale snimke pripite Adele, nakon čašice više odlučila se skinuti pa se priključila natjecanju u striptizu!

Adele i nepoznati muškarac (Foto: Profimedia) Adele i nepoznati muškarac (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i nepoznati muškarac (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: Instagram) Galerija

Adele se malo opustila tijekom noćnog izlaska u jednom popularnom londonskom klubu, pa pokazala umijeće plesanja striptiza pri čemu se stvarno razgolitila.

Britanska pjevačica Adele šokirala je posjetitelje jednog londonskog kluba kada se skinula u grudnjak i uletjela na pozornicu na kojoj se odvijalo natjecanja u plesanju striptiza.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

33-godišnja pjevačica prvo je s društvom iz VIP dijela bodrila sve natjecateljice i pomno pratila njihove izvedbe, a onda im se odlučila pridružiti, otišla je na pozornicu i izvela ples na šipci dok su je plesačice u toplesu kao i svi u klubu gledali u šoku.

Sve su to zabilježili posjetitelji kluba dok je plesala uz hit "It's Raining Men" i malo tko je mogao vjerovati da gledaju glazbenu divu koja je večer ranije odradila civiliziran nastup u emisiji Grahama Nortona nakon velikog uspjeha na dodjeli BRIT nagrada.

Fotografije i snimke Adele iz noćnog kluba pogledajte OVDJE

Adele se nedavno našla na meti kritika nakon što je otkazala koncert u Las Vegasu, a šuškalo se da je razlog tome sedam godina stariji sportski agent Paul Rich s kojim je od početka 2021. godine.Prema pisanju The Suna navodno su tijekom posljednjih nekoliko tjedana imali nesuglasica jer nisu pronalazili vremena da se vide, što zbog njegovog posla, što zbog njezina koncerta, koji u konačnici nije održala.

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i dobila sina Angela, Adele je sreću pronašla Richem. O svojoj progovorila je za časopis Vogue, na čijoj je naslovnici sve zapanjila izgledom, a priznala je i da je prije njega izlazila s drugim muškarcima.

U intervjuu je zaključila da ju je oduševilo to što Rich nije previše fasciniran njezinom globalnom slavom te istaknula kako je novu ljubav pronašla baš u vrijeme kada je preminuo njezin otac, pa joj je utjehu pružio upravo Rich.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) +7 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Nekad i sad Bivši miljenik žena nakon dugo vremena uhvaćen u javnosti, iscrpljeno i umorno lice nije mogao sakriti čak ni ispod maske!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene