pogledajte kako se slavilo

Pojavila se snimka sa svadbe Marka Livaje i Iris Rajčić, veselog mladoženju ponijela je pjesma!

Marko Livaja Marko Livaja Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Marko Livaja Uzvanici na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić Uzvanici na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić Doris Dragović +2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Galerija

Marko Livaja i Iris Rajčić nakon ceremonije u crkvi svetog Stjepana s gostima su slavili u restoranu Adriatic Grašo, a sada se pojavila snimka sa svadbe.

Nogometaš Marko Livaja i bivša manekenka Iris Rajčić ovaj ponedjeljak stali su pred oltar, a njihovo vjenčanje privuklo je veliku pažnju javnosti.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Bračne zavjete izmijenili su nakon osam godina veze u crkvi svetog Stjepana u Splitu. Livaji je kum bio prijatelj iz djetinjstva Mate Mamć, a Iris je za kumu odabrala voditeljicu i novinarku Lanu Pavić.

Od poznatih lica na popisu uzvanika našli su se glumica Ana Gruica Uglešić, Doris Dragović i nekoliko Markovih suigrača iz kluba poput Lovre Kalinića, Josipa Eleza, Davida Čoline, trenera Valdasa Dambrauskasa i njegova pomoćnika Mislava Karoglana te predsjednika Uprave kluba Lukše Jakobušića.

Nakon ceremonije u crkvi mladenci su se s kumovima i gostima uputili u restoran Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a sada se pojavio video koji je otkrio djelić vesele atmosfere sa svadbenog slavlja.

Na snimci koju je objavio Dalmatinski portal plešu uzvanici koji su, očigledno, uhvatili podvezicu i buket.. Iza njih se vidi i mladoženja koji iz sveg glasa pjeva pjesmu Jasmina Stavrosa "Kad se prijatelji rastaju". 

Poznato je i da su mladenci prvi ples otplesali uz pjesmu "Povedi me" koju im je uživo otpjevala Jasna Zlokić, a za zabavu dugo u noć pobrinula se Jelena Rozga.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Ana Bekuta Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +0 Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Celebrity Otac Igora Kojića zbog Severine prekinuo prijateljstvo s poznatom pjevačicom dugo više od četiri desetljeća?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene