Svaka čast!

Pogledajte trenutak kad Lokvičani Dado i Karlo spontano zapjevaju hit pjesmu serije ''Na granici''

Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Puškarić Petar Puškarić (Foto: Dnevnik.hr) Petar Puškarić (Foto: Instagram) Petar Puškarić (Foto: Instagram) Mirko Ilibašić (Foto: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Petar Puškarić i Mirko Ilibašić Galerija

Petar Puškarić i Mirko Ilibašić dio su glumačke postave hit-serije Nove TV "Na granici" čije epizode se ne propuštaju.

Petra Puškarića i Mirka Ilibašića znamo i kao Karla i Dadu iz hit serije "Na granici" u kojoj glume dvojicu najboljih prijatelja. A osim u seriji Petar i Mirko su i u privatnom životu prijatelji koji se često druže i zabavljaju, a Petar je bio i jedan od gostiju na Mirkovom vjenčanju.

Pogledaj i ovo Mirko i Mateja Ilibašić (Foto: Studio Fokus) Baš lijepe vijesti! Došlo vrijeme da se momci žene: Još jedan glumac iz serije "Na granici" stao pred oltar!

Njih dvojica hrabro su stala pred naše kamere kako bi snimili kviz u kojem smo provjerili koliko zapravo znaju detalja o seriji u kojoj glume i ostalim likovima. Petar i Mirko su hrabro odgovarali na pitanja, a dvojac je i spontano zapjevao naslovnu pjesmu serije.

Kako im je išlo i koliko su glazbeno talentirani provjerite u našem videu.

Sve o seriji "Na granici" pratite na službenoj stranici

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Teri Hatcher Teri Hatcher Teri Hatcher (Foto: AFP) Teri Hatcher (Foto: Profimedia) +6 Teri Hatcher (Foto: Profimedia) - 1 Celebrity Zvijezda popularne serije pokazala isklesano tijelo u 55. godini: "Bez filtera, šminke i negativnosti"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene