Novi glazbeni hit

Igrali su se pogledima u novom spotu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandi Cenov snimio je video spot za svoj novi hit 'Ne gledaj me tako'.

Dok novi singl  Sandija Cenova 'Ne gledaj me tako' uspješno osvaja radijski eter, veliki miljenik žena, šarmantni Sandi Cenov snimio je istoimeni video spot.

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Romantika uz Sandija Cenova i njegov novi singl 'Ne gledaj me tako'

Glazbu i tekst pjesme 'Ne gledaj me tako' potpisuje Sandi Cenov, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš.

'Pjesma govori o onome što svi uvijek pamtimo, o ljubavi na prvi pogled. Ovdje se radi o situaciji u kojoj te netko osvoji na prvu, gdje shvatiš da se ljubav rodila na prvi pogled, gdje je sve tako lijepo i savršeno. Razmišljao sam u kojem smjeru bi trebao ići moj novi singl, nakon vrlo uspješnog albuma 'To je to' i odabrali smo ovaj zvuk, zvuk čistog optimizma, jer ja sam takav. Uživajte u mojem novom singlu i slavite ljubav', rekao je Sandi o novom singlu

Spot 'Ne gledaj me tako' snimao se u starom obnovljenom dvorcu blizu Bečeja u Vojvodini, pod redateljskom palicom Aleksandra Kerekeša Keky-ja, te u produkciju odličnog Brainstorma. Sandi je uvijek bio okružen lijepim ženama, tako ni ovoga puta nije bilo iznimke. U video spotu uz Sandija pojavljuje se lijepa manekenka Vanja Stojković, koja je sve na setu očarala svojom ljepotom.

Romantika, zavodljiva pjesma, divan sunčan dan, riječi su kojima se najbolje opisuje snimanje video spota za novi singl 'Ne gledaj me tako' s potpisom Sandija Cenova.

Uživajte u novom hitu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene