Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina je u nedjelju gostovala u emisiji Vip room na TVPinku, gdje je izvodila svoje nove hitove - 'Doborodošao u klub', 'Tarapana', 'Grad bez ljudi', 'Uzbuna'....


Njezina izvedba hita 'Tarapana' oduševila je publiku u studiju kao i pred malim ekranima. Naime, Seve se u crnom odijelu 'nabacivala' plesačicama, potpuno dominirala pozornicom i svojom izvedbom oduševila Srbiju.

Vezani članci Jadranka Kosor Kosor oštro odgovorila srpskom predsjedniku: "Zločinac mu je organizirao skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever" Severina (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Na Severininom koncertu u Beogradu došlo do incidenta: "Djevojke su vrisnule, a osiguranje ih je sklonilo"

No ono što mnogi ne znaju je - što znači sam naziv pjesme 'Tarapana'?

Zbrka, ludilo, gubitak orjentacije u vremenu i prostoru se jednom rječju (zajedno) kaže - tarapana. Stoga se u žargonu zna reći 'kakva tarapana je bila na poslu/faksu/školi'...Severinino gostovanje u emisiji privuklo je rekordni broj gledatelja, a pjevačicu su nazvali 'najvećom kraljicom glazbe na Balkanu'.

>> Pogledajte kako je Severina u seksi izdanju pipkala plesačice!

Podsjećamo, Severina uskoro kreće na turneju koja počinje 23.03.2013., u Rijeci, u Dvorani Mladost i obuhvatit će glavne pozornice u cijeloj regiji.

Beograđani će je imati priliku vidjeti u Kombank Areni 30.03., potom se cijela turneja seli u Skopje gdje će se koncert održati u Areni Boris Trajkovski 13.4., koncert u Areni Zagreb je zakazan za 11.05., a potom u Ljubljani 30.05. Termini za Sarajevo i Podgoricu će se objaviti naknadno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook