Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditeljica se veoma iznenadila s 'pronalaskom' u svojoj kosi!


Tijekom tretmana uljepšavanja, frizer 39-godišnje Giuliane Rancic, voditeljice E!Newsa i emisije Fashion Police, pronašao je sijede vlasi u njezinoj kosi.

Vezani članci Slika nije dostupna Poznati supružnici prolaze kroz najtužnije razdoblje života Slika nije dostupna Dijete je izluđuje - Potražila stručnu pomoć!

>> Skinula se u studiju i vijesti vodila gola!

'Nemam ih! Ma šuti!', bila je njezina reakcija na ovaj sijedi 'pronalazak'. Snimka ove reakcije emitirana je u njezinom reality showu 'Giuliana & Bill', u kojem je slavna američka voditeljica i objasnila svoju reakciju.


'Nije da se užasavam sijedih vlasi već mi je spoznaja o njima došla tako naglo. Pitam se je li majčinstvo utjecalo na njihovo pojavljivanje. Možda sam ih dobila od stresa zbog usklađivanja posla s majčinskim obvezama. Znate što? Bill ima sijede također. Nemojte reći nikome - to je naša tajna', zaključila je Giuliana iza koje se nalazi veoma teško razdoblje.Naime, ona i suprug su dugo vremena pokušavali začeti dijete i to im nikako nije uspijevalo. Tijekom liječničkih pretraga Giuliani je dijagnosticiran i rak dojke pa je izvršila dvostruku mastektomiju.

Nakon svega toga, par je putem surogat majke dobio svoje prvo dijete, u kolovozu prošle godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook