srcedrapajuće!

Pogledajte što je Bob Saget posljednje objavio na društvenim mrežama, zbog ovoga je njegova smrt još tužnija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bob Saget je prije smrti održao nastup na Floridi, na koji se osvrnuo na svojem Twitteru, a njegova objava rastužila je fanove.

Američki glumac i komičar Bob Saget pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu u Floridi u 65. godini, objavile su lokalne vlasti u ponedjeljak.

Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer, a na nastup se osvrnuo u svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama te je najavio svoje nastupe za 2022. godinu.

"Uživao sam u večerašnjem nastupu. Zahvalna publika. Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Ponovno sam sretno ovisan o ovom sr***u. Provjerite moje datume za 2022. godinu", napisao je Saget na Twitteru uz selfie s nastupa.

Ispod objave su se nanizale reakcije na njegovu smrt, a među ostalima su komentare ostavili i njegovi kolege iz serije "Puna kuća", glumci John Stamos i Candace Cameron Bure.

"Slomljen sam. Potpuno sam šokiran. Nikad neću imati prijatelja poput njega. Volim te puno Bobby", napisao je Stamos.

"Ne znam što reći. Nemam riječi. Bob je bio jedan od najboljih ljudi koje sam upoznala u životu. Puno sam ga voljela", napisala je Bure.

Saget je posljednji intervju prije smrti dao za News4JAX uoči početka turneje te je naglasio kako je sretan zbog povratka na pozornicu.

"Volim raditi kao stand-up komičar više nego ikad i ne pričam o politici, religiji, već samo želim nasmijati ljude i priuštiti im dobar provod. Obožavam to", kazao je tada Saget.

Uzrok Sagetove smrti je nejasan. Hitna pomoć je pronašla glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, priopćio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi zlouporabe ili upotrebe droga.

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u seriji "Puna kuća", te u nastavcima "Punija kuća" od 2016. do 2020.

U emisiji je Tanner dijelio svoj dom sa svoje tri kćeri, šogorom i najboljim prijateljem.

Glumac je također vodio emisiju "America's Funniest Home Videos" od 1989. do 1997. godine.

 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene