Popularne facebook 'Look Back' kompilacije učinile su svoje: dobili smo detaljan uvid u uspon i pad jedne zvijezde


Trenutno su na Facebooku popularne kompilacije koje, povodom 10 godina najpopularnije društvene mreže, korisnicima nude pregled svih njihovih važnijih događaja u životu.

Bieber lizao grudi striptizete - Pogledajte FOTKU!

Vezani članci Hailey Bieber - 2 Zabundala gornji dio tijela dok je noge otkrila u vrućim hlačicama: Začudila je i odabirom obuće Slika nije dostupna Hit Justina Biebera korišten kao oblik mučenja?!

U kratkom video od jedne minute mogu se vidjeti fotografije i statusi koji su prikupili najviše lajkova. Bilo je samo pitanje vremena kada će se netko našaliti na tuđi račun.


Justin Bieber's Facebook Movie by WoodenNickelShorts

Ovoga puta žrtva je bio mladi pjevač Justin Bieber na račun kojeg se našalio Wooden Nickel Shorts koji i inače snima šaljive video uratke.

U filmću koji je napravio o Justinu, Wooden je zaključio da je cijela priča o tvorcu hita 'Baby' krenula nizbrdo nakon što je ošišao svoju kosu, popularno zvanu 'biberica'.

Prvih nekoliko fotografija prikazuju Biebera kao slatkog dječaka zavodljivog osmijeha, pa slijede one s bivšom djevojkom Selenom. Nakon fotografije s kratkom kosom, prikazuju se fotografije uhićenja mladog pjevača, vožnje u pijanom stanju i nedavnog incidenta sa striptizetom.

Iako je video parodija, nije ni daleko od istine da se ponašanje Justina Biebera kroz godine promijenilo - na gore.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook